Τραγωδία: 44χρονος ανθυπασπιστής του ΕΣ και πατέρας 3 παιδιών κρεμάστηκε απ’ τα κορδόνια της αρβύλας του στην Χίο

Τραγωδία: 44χρονος ανθυπασπιστής του ΕΣ και πατέρας 3 παιδιών κρεμάστηκε απ’ τα κορδόνια της αρβύλας του στην Χίο

Θλίψη επικρατεί στις Ένοπλες Δυνάμεις καθώς ο 44χρονος ανθυπασπιστής Φ.Π. που υπηρετούσε στο 96o Τάγμα Υλικού Πολέμου Εθνοφυλακής (ΤΥΠΕΘ) στην Αρμόλια της Χίου έδωσε τέλος στην ζωή του όταν κρεμάστηκε απ’ τα κορδόνια της αρβύλας του.

Τον άτυχο 44χρονο εντόπισε κρεμασμένο από την πόρτα της κουζίνας του σπιτιού του ο 15χρονος γιος του, ο οποίος κάλεσε άμεσα σε βοήθεια. Παρά την κινητοποίηση για τον 44χρονο ήταν αργά αφού ο γιατρός που έφθασε λίγη ώρα αργότερα στο σημείο απλά διαπίστωσε τον θάνατό του.

Λίγα λεπτά νωρίτερα ο 44χρονος είχε στείλει μήνυμα στη γυναίκα του στο οποίο της έγραφε: “Κάνω το τελευταίο μου τσιγάρο, να προσέχεις τα παιδιά”.

Ο αυτόχειρας πατέρας 3 παιδιών 15,11 και 8 ετών δεν φαίνεται ότι αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα ενώ η ημέρα που επέλεξε δεν ήταν τυχαία αφού σύμφωνα με την αστυνομία είχε τα γενέθλιά του.

Η είδηση επιβεβαιώθηκε από την Αστυνομία ενώ ο Ταξίαρχος της 96 ΑΔΤΕ κάλεσε όλα τα στελέχη σε επείγουσα σύσκεψη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με πληροφορίες από politischios.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.