ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τουρκοι χορευτές ζήτησαν άσυλο αφού προηγουμένως συμμετείχαν σε ένα φεστιβάλ λαϊκών χορών στη Βουδαπέστη

Τουρκοι χορευτές ζήτησαν άσυλο αφού προηγουμένως συμμετείχαν σε ένα φεστιβάλ λαϊκών χορών στη Βουδαπέστη

Οι τουρκικές αρχές ερευνούν τις πληροφορίες ότι 11 Τούρκοι χορευτές ζήτησαν άσυλο αφού προηγουμένως συμμετείχαν σε ένα φεστιβάλ λαϊκών χορών στη Βουδαπέστη, μετέδωσε το κρατικό ειδησεογραφικό πρακτορείο Anadolu.

Οι εισαγγελικές αρχές της Άγκυρας έχουν ξεκινήσει έρευνα για τους χορευτές οι οποίοι είχαν λάβει ειδικά διαβατήρια για να μετάσχουν στο φεστιβάλ. Από τους 16 που πήγαν στην Ουγγαρία, επέστρεψαν στην Τουρκία μόνο οι πέντε. Δεν έχει αποσαφηνιστεί μέχρι στιγμής σε ποια χώρα ζήτησαν άσυλο οι υπόλοιποι. Η Υπηρεσία Μετανάστευσης της Ουγγαρίας διευκρίνισε ότι δεν υπέβαλαν κάποιο αίτημα στη χώρα αυτή.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκρότημα λαϊκών χορών από την Άγκυρα έφτασε στην Ουγγαρία την 1η Νοεμβρίου, τέσσερις ημέρες πριν ξεκινήσει το φεστιβάλ, σύμφωνα με το ιδιωτικό πρακτορείο Dogan. Η ίδια ομάδα είχε συμμετάσχει σε μια παρόμοια εκδήλωση στη Βοσνία-Ερζεγοβίνη τον Ιούλιο και όλοι οι χορευτές είχαν επιστρέψει τότε στην Τουρκία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.