ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Απειλή πολέμου από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ: «Μπορούμε να πολεμήσουμε και στην Αφρίν και στο Αιγαίο ταυτόχρονα»

Απειλή πολέμου από τον Τούρκο Α/ΓΕΕΘΑ: «Μπορούμε να πολεμήσουμε και στην Αφρίν και στο Αιγαίο ταυτόχρονα»

Σε σαφή απειλη κατά της Ελλάδας προχώρησε πριν απο λίγο ο Τούρκος :αρχηγός ΓΕΕΘΑ στρατηγός Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος δήλωσε ότι η χώρα του είναι έτομη ανά πάσα στιγμή για πόλεμο σε δύο μέτωπα: Ένα στη Συρία και ενα στο Αιγαίο.

Ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ μίλησε ξεκάθαρα για τη δυνατότητα των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων να πραγματοποιούν παράλληλα επιχειρήσεις τόσο στην Αφρίν της Συρίας όσο και στο Αιγαίο, μιλώντας πιο ειδικά για μια «στρατιωτική επιχείρηση στο Αιγαίο».

Στη δήλωση του που κάνει τον γύρο των τουρκικών μέσων ενημέρωσης ο επιτελάρχης των Τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων ανέφερε: “Η Τουρκία, παράλληλα με τη στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν, είναι σε θέση να εξασφαλίσει τα συμφέροντα της σε όλες τις θάλασσες που την περιτριγυρίζουν”.

Σύμφωνα πάντα με τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, ο Χουλουσί Ακάρ πρόσθεσε:

«Έχουμε τη δύναμη (ισχύ) για να διεξάγουμε στρατιωτική επιχείρηση στο Άφριν και ταυτοχρόνως στο Αιγαίο» και έσπευσε να υπογραμμίσει ότι “η χώρα είναι αποφασισμένη για την διαφύλαξη των δικαιωμάτων και συμφερόντων της σε όλες τις θάλασσες της, που προέρχονται από το διεθνές δίκαιο και διεθνείς συμφωνίες”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.