ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Τουρκία: Επίθεση του Μ. Ιντζέ σε Ρ.Τ. Ερντογάν – «Σας κρύβει ότι μιλάει από auto cue!» (βίντεο)

Τουρκία: Επίθεση του Μ. Ιντζέ σε Ρ.Τ. Ερντογάν – «Σας κρύβει ότι μιλάει από auto cue!» (βίντεο)

Η αντίστροφη μέτρηση για τις τουρκικές προεδρικές εκλογές έχει ήδη ξεκινήσει με βολές ανάμεσα στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και τον Μουχαρέμ Ιντζέ να βρίσκονται στο απώγειό τους.

Το τελευταίο επεισόδιο είναι το “ξεμπρόστιασμα” του Ερντογάν από τον Ιντζέ αφού ο υποψήφιος των Κεμαλιστών τον “έδωσε” κανονικά αποκαλύπτοντας ότι οι ομιλίες του δεν είναι “από στήθους” αλλά έχει ένα αόρατο auto cue!

Ο Μουχαρέμ Ιντζέ σε ομιλία του μάλιστα έπαιξε απόσπασμα από ομιλία του Ερντογάν που δείχνει ότι δεν μπορεί να μιλήσει χωρίς auto cue.

«Θα σας πω αυτά που έχω μέσα μου. Μιλάω από καρδιάς. Υπάρχουν δύο τρόποι να μιλήσεις. Ο πρώτος κρατώντας μικρές σημειώσεις. Ρίχνεις ματιές σε αυτές τις σημειώσεις συχνά πυκνά και μιλάς όπως βγαίνει μέσα από την καρδιά σου. Και υπάρχει και αυτός ο τρόπος. Υπάρχει ένα είδος οθόνης εδώ, άλλο μία εκεί… Εσείς το κοινό δεν μπορείτε να το δείτε. Υπάρχουν οι ομιλίες σε αυτή την οθόνη και ένας άνθρωπος που τις διαβάζει. Εσείς πιστεύετε ότι μιλάει από μόνος του. Μπορούμε να δούμε το βίντεο νούμερο 7;… Όσοι λένε αυτά που είναιγ ραμμένα στην οθόνη δεν μπορούν να λύσουν τα προβλήματά μας. Εκείνοι που μιλούν από καρδιάς μπορούν να λύσουν τα προβλήματα», είπε ο Ιντζέ κάνοντας σόου στο συγκεντρωμένο πλήθος το οποίο γιούχαρε τον Ερντογάν.

Δείτε πως ο Ιντζέ ξεμπροστιάζει τον Ερντογάν:

Αμέσως το Τwitter πήρε φωτιά με τους οπαδούς του Ιντζέ να ανεβάζουν βίντεο από ομιλίες του Ερντογάν:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/FirariTilki/status/1003588418352418816

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.