ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

”The Battle 18”: Επίπεδο, ήθος και πολλά νοκ άουτ στο Νο 1 Ελληνικό fight show

”The Battle 18”: Επίπεδο, ήθος και πολλά νοκ άουτ στο Νο 1 Ελληνικό fight show

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το 18ο ”THE BATTLE” την περασμένη Κυριακή στο Ολυμπιακό Κέντρο Ταε κβο ντο.

Το μενού περιλάμβανε διεθνή fights τα αποτελέσματα των οποίων κάνουν ήδη το γύρο του κόσμου. Για ακόμη μια φορά το θέαμα ήταν καθηλωτικό και οι αθλητές έδειξαν επίπεδο, ήθος και ψυχή.

Στα highlights της βραδιάς ο Στέλιος Παπαδόπουλος που κέρδισε τον David Perez όταν η γωνία του δεύτερου πέταξε πετσέτα στον δέκατο γύρο. O Στέλιος ήρθε από την Αμερική και μπροστά στο Ελληνικό του κοινό απέδειξε ποιος είναι και πόσο ψηλά μπορεί να φτάσει.

Ο Νίκος Τζώτζος ήταν ο μεγάλος νικητής του 4 MAN ELIMINATION και πήρε την ζώνη της WKN στην κατηγορία Light Heavyweight στο THE BATTLE 18

Το Ελληνικό κοινό των μαχητικών αθλημάτων, πολλοί εκπρόσωποι της ελληνικής showbiz και πολλές οικογένειες παρακολούθησαν σε απόσταση αναπνοής το Νο 1 Ελληνικό fight show.

Η ψυχή του ”THE BATTLE”, Στέφανος Κωνσταντινίδης ανανεώνει το ραντεβού τον ερχόμενο Δεκέμβριο στο Ολυμπιακό Κέντρο Ταε κβο ντο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.