ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Καθάρισε» εύκολα τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ – Νίκη με 20-13 και αγκαλιά με τον τίτλο στο χάντμπολ

«Καθάρισε» εύκολα τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ – Νίκη με 20-13 και αγκαλιά με τον τίτλο στο χάντμπολ

Σε ένα κατάμεστο “Κασιμάτης”, η ΑΕΚ κατάφερε να κάμψει εύκολα την αντίσταση του Ολυμπιακού/Όμιλου Ξυνή με 20-13 και έκανε έτσι το 2-0 στη σειρά των τελικών του πρωταθλήματος, στο χάντμπολ ανδρών, “ψάχνοντας” πλέον μία ακόμη νίκη, για να πανηγυρίσει την επιστροφή της στον τίτλο.

Ο Ολυμπιακός έκανε μόνο μία ήττα στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, όμως στους τελικούς έχει βρει το «μπελά» του από την ΑΕΚ, η οποία διπλασίασε εύκολα της νίκες στο γήπεδό της και ετοιμάζεται να σηκώσει το τρόπαιο του πρωταθλητή, στο χάντπολ ανδρών.

Έχοντας κάνει το break στο πρώτο ματς των τελικών, η Ένωση έστησε το δικό τη «γλέντι» στο ΟΑΚΑ και μπροστά σε 1.000 οπαδούς της, «καθάρισε» τους Πειραιώτες με 20-13, για το 2-0 στη σειρά των τελικών. Μία νίκη απομένει για να πάρει το πρωτάθλημα.

Στο δεύτερο ματς των δύο ομάδων, η ΑΕΚ είχε σε εκπληκτική βραδιά τον τερματοφύλακά της, Ραντούλε Ραντούλοβιτς, ο οποίος είχε 10 αποκρούσεις μόνο στο πρώτο ημίχρονο και έτσι δεν έδωσε καν την ευκαιρία στον Ολυμπιακό να διεκδικίσει τη νίκη. Το τελικό 20-13 «έγραψε» εύκολα το 2-0 για την ομάδα του Νίκου Γραμματικού, η οποία θα πάει την Τετάρτη (30/05, 17:30) στο ΣΕΦ, για να «σκουπίσει» τους Πειραιώτες και να πάρει τον τίτλο.

Τα πεντάλεπτα: 2-0, 2-2, 5-3, 6-3, 10-4, 12-5, 14-7, 16-8, 17-9, 18-9, 20-11, 20-13

ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Νικολαϊδης Χ., Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος, Γεωργιάδης, Χόγκας 4, Ζαμπούνης 4, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 2, Δομπρής 1, Βαμβακάς, Αργυρού 3, Μαντζόπουλος, Βραζάλιτσα 3, Μυλωνάς 3.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ολυμπιακός (Γιώργος Ζαραβίνας): Τσακνής, Κωστακίδης 1, Κρητικός 2, Πετρίσεβιτς 2, Τζηράς 2, Καραμπουρνιώτης, Μισαηλίδης 1, Σκρόμπιτς 1, Στούμπης 2, Κανδύλας 1, Σανίκης , Αλβανός , Παπαδιονυσίου 1 , Λιάπης, Τσιλιμπάρης, Χάλαρης

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.