ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Champions League: Πρεμιέρα με ρεκόρ τερμάτων

Champions League: Πρεμιέρα με ρεκόρ τερμάτων

Οκτώ όμιλοι, 32 ομάδες, 16 αγώνες και… 54 (!) γκολ μετράμε σήμερα κοιτώντας πίσω στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League της φετινής χρονιάς. Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέβαλε τα μέγιστα στην υλοποίηση αυτού του ρεκόρ, βάζοντας πέντε γκολ το βράδυ της Τρίτης στην Σέλτικ. Το ίδιο και η Τσέλσι που… «φιλοδώρησε» με έξι γκολ την Καραμπάχ.

Ενώ το ίδιο «καταιγιστικές» ήταν οι ομάδες και την Τετάρτη, μέχρι τη στιγμή που ο Ντάμιαν Μπόχαρ ισοφάρισε για την Μάριμπορ στην αναμέτρηση με την Σπάρτακ Μόσχας (1-1), ισοφαρίζοντας παράλληλα και το ρεκόρ (53) μεγαλύτερης συγκομιδής τερμάτων που υπήρχε από την σεζόν 2013/14.

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Ράιαν Μπάμπελ «έγραψε» το 3-1 για την Μπεσίκτας, που επικράτησε εκτός έδρας της Πόρτο την Τετάρτη, θέτοντας νέο ρεκόρ με τα περισσότερα τέρματα που έχουν μπει ποτέ σε πρεμιέρα της διοργάνωσης από τη στιγμή που ξεκίνησε να διεξάγεται με αυτό το format!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: SDNA

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.