ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Χρυσάφι» στα πόδια του παιδιού-θαύματος της Φούλαμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βίντεο)

«Χρυσάφι» στα πόδια του παιδιού-θαύματος της Φούλαμ από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (βίντεο)

Έτοιμη να αδειάσει τα ταμεία της για ν’ αποκτήσει το νέο «διαμάντι» του βρετανικού ποδοσφαίρου είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου θέλει ν’ αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιό.

Πρόκειται για έναν 17χρονο αριστερό μπακ που αγωνίζεται στη Φούλαμ και τα τελευταία δύο(!) χρόνια αγωνίζεται ως βασικός στην ομάδα του Λονδίνου στην Championship, έχοντας ήδη αυτό το διάστημα 9 γκολ, παρά το γεγονός ότι θεωρείται αμυντικός, καθώς έχει μεγάλη ευχέρεια να αγωνίζεται και πιο μπροστά και να προωθείται συνεχώς.

Όπως μεταδίδει ο «Guardian» η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι αποφασισμένη να αρχίσει κύκλο διαπραγματεύσεων με τη Φούλαμ, καταθέτοντας για αρχή 28 εκατ. ευρώ, προκειμένου να εξασφαλίσει άμεσα τα δικαιώματά του, προλαβαίνοντας παράλληλα και την Τότεναμ, που επίσης ενδιαφέρεται πάρα πολύ για την απόκτησή του.

Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περίπτωση που η Γιουνάιτεντ μπορέσει να αποκτήσει τον Ράιαν Σεσενιό, τότε ο Λουκ Σο θα είναι με το ένα… πόδι εκτός «Ολντ Τράφορντ», όπως τουλάχιστον υποστηρίζουν οι Άγγλοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=Zofz34z7hkY

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.