ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Φιλική ήττα με 1-0 της Εθνικής ομάδας από την Ελβετία

Φιλική ήττα με 1-0 της Εθνικής ομάδας από την Ελβετία

Με ήττα ξεκίνησε η ανανεωμένη Εθνική ομάδα την προετοιμασία της ενόψει του νεοσύστατου UEFA Nations League. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ με 1-0 από την Ελβετία.

Το μοναδικό τέρμα της συνάντησης σημείωσε ο Μπλερίμ Τζεμάιλι στο 59′. Επόμενο τεστ για την ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε την ερχόμενη Τρίτη (27/3) με αντίπαλο την Αίγυπτο στην Ελβετία.

Το πρώτο ημίχρονο είχε καλό ρυθμό και δημιουργήθηκαν καλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Στο 12′ η Ελλάδα έφτασε κοντά στο γκολ, αλλά ο Φορτούνης δεν εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών της Ελβετίας και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε ελάχιστα άουτ. Στο 41′ οι φιλοξενούμενοι άγγιξαν το γκολ, αλλά η προσπάθεια του Εμπολό σταμάτησε στο δοκάρι.

Στην επανάληψη η Ελβετία συνέχισε να έχει την κατοχή της μπάλας και μάλιστα κατάφερε η πίεση να αποδώσει καρπούς. Στο 59′ σε ωραία αντεπίθεση ο Σεφέροβιτς έβγαλε τη σέντρα και με υπέροχο τρόπο ο Τζεμάιλι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κι έκανε το 1-0. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και η Ελλάδα ηττήθηκε στο πρώτο φιλικό της.

Διαιτητής: Μίγκελ (Πορτογαλία)

Κάρτες: Παπασταθόπουλος

Ελλάδα(Σκίμπε): Καρνέζης, Τοροσίδης, Παπασταθόπουλος, Μανωλάς, Ρέτσος, Ζέκα, Σάμαρης, Δώνης, Φορτούνης, Μπακασέτας, Μήτρογλου

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν και οι: Μπακάκης, Χριστοδουλόπουλος, Κουρμπέλης, Κουλούρης, Πέλκας, Σταφυλίδης

Ελβετία (Πέτκοβιτς): Ζόμερ, Λιχτστάινερ, Σερ, Ακαντζί, Ροντρίγκες, Φρίουλερ, Μπεχράμι, Τσάκα, Τζεμάιλι, Εμπολό, Σεφέροβιτς

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Γκαβράνοβιτς, Λανγκ, Ζούμπερ, Φερνάντες, Ομπερλίν

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.