ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό»

Πασκουάλ: «Δεν υπάρχει Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό»

Ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε θέση για τις δηλώσεις του Τζόρντι Μπερτομέου που προκάλεσαν έκπληξη και τόνισε πως δεν γίνεται να υπάρξει Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό. «Είμαι περήφανος που είμαι εδώ και για όσα έχει προσφέρει ο Δημήτρης και η οικογένεια Γιαννακόπουλου στο μπάσκετ», είπε μεταξύ άλλων ο Καταλανός τεχνικός.

Οι δηλώσεις του CEO της Euroleague εναντίον του Δημήτρη Γιαννακόπουλουπροκάλεσαν ερωτηματικά αλλά και την έκπληξη του Τσάβι Πασκουάλ, ο οποίος κλήθηκε να σχολιάσει όσα είπε ο Τζόρντι Μπερτομέου μετά το τέλος του δεύτερου παιχνιδιού του Παναθηναϊκού Superfoods με τον Κολοσσό, λέγοντας:

«Μου προκαλεί μεγάλη έκπληξη η τοποθέτηση καθώς αν δεν κάνω λάθος υπήρχε μια συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές μέχρι να ολοκληρωθεί το Final Four. Αν δεν κάνω λάθος είχε συμφωνηθεί να μην μιλήσουν στα media και να καθίσουν πριβέ μετά το τέλος του Final Four ώστε να βρουν τη λύση. Επίσης, αν δεν κάνω λάθος ο Μάνος είναι στο Βελιγράδι και όχι μαζί μου εδώ με την ομάδα (σ.σ. Ρόδο) προκειμένου να μιλήσει γι’ αυτά τα θέματα. Αυτός είναι ο λόγος που εξεπλάγην από αυτά που ειπώθηκαν. Η γνώμη μου είναι πως όταν υπάρχουν τέτοια ζητήματα δεν ωφελεί να μιλάς δημόσια στα media αλλά να κάθεσαι ήσυχα να βρίσκεις τη λύση. Δεν ωφελεί καμία διαπραγμάτευση για τη λύση ενός προβλήματος η δημόσια τοποθέτηση στα media».

Στη συνέχεια, ο Καταλανός τεχνικός εξέφρασε την περηφάνια του για το γεγονός πως βρίσκεται στον Παναθηναϊκό Superfoods και μίλησε με όμορφα λόγια για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και την οικογένεια που διοικεί τον σύλλογο τα τελευταία χρόνια.

«Εδώ, θέλω να εκφράσω την θέση και την ευχή μου να βοηθήσουν πραγματικά τα κλαμπ να λήξει αυτή η διαμάχη. Ο Παναθηναϊκός είναι ένα ιδρυτικό μέλος της Euroleague και αυτό πρέπει να το θυμόμαστε όλοι. Επίσης, θέλω να εκφράσω την αγάπη, την στήριξη και την περηφάνια που δουλεύω σε αυτό το κλαμπ του οποίου ηγείται η οικογένεια Γιαννακόπουλου και τώρα ο Δημήτρης. Είναι μια οικογένεια που έχει προσφέρει τόσα πολλά στο μπάσκετ στο παρελθόν και συνεχίζει να το κάνει στο παρόν και το μέλλον καταβάλλοντας τεράστια προσπάθεια. Αγαπώ την ομάδα του Παναθηναϊκού και θέλω να είμαι εδώ και στο μέλλον. Ξαναλέω είμαι πολύ περήφανος για αυτά που προσφέρει ο Δημήτρης και αυτά που έχει δώσει όλα αυτά τα χρόνια στο μπάσκετ η οικογένεια του».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, ο Τσάβι Πασκουάλ πήρε θέση για την διαμάχη του συλλόγου με την Euroleague, τονίζοντας πως η κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση δεν… υφίσταται χωρίς το «τριφύλλι»:Ξέρω πως δεν είμαι εγώ αυτός που θα πει στα κλαμπ και στη διοργάνωση τι θα κάνουν αλλά όλοι ξέρουν ποιος είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που σέβεται, υπηρετεί το μπάσκετ, δεν έχει προκαλέσει ποτέ και έχει το θάρρος της γνώμης του. Και σας λέω ξανά είμαι πολύ περήφανος που είμαι προπονητής του Παναθηναϊκού. Euroleague χωρίς τον Παναθηναϊκό δεν γίνεται και ο Παναθηναϊκός πρέπει να αγωνίζεται εδώ, και αυτή ξέρω πως ήταν και η βούληση του κλαμπ αν δεν κάνω λάθος και για αυτό δεν ειπώθηκε τίποτα μετά την μεταξύ τους επικοινωνία πριν από λίγο καιρό. Γι’ αυτό μου προκάλεσε έκπληξη αυτό που συνέβη στο Βελιγράδι».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.