Tomahawk Block IV για τις ΗΠΑ και τη Βρετανία

Συμβόλαιο ύψους 346 εκατ. δολαρίων ΗΠΑ ανατέθηκε στη Raytheon για την παραγωγή βλημάτων Tomahawk Block IV (Tactical Tomahawk) για το Αμερικανικό και το Βασιλικό Ναυτικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το συγκεκριμένο συμβόλαιο αποτελεί το τρίτο τμήμα ενός ευρύτερου πολυετούς προγράμματος παραγωγής συνολικού ύψους 1,6 δις δολαρίων ΗΠΑ. Το συμβόλαιο παραγωγής για το οικονομικό έτος 2006 (FY06) προβλέπει την παραγωγή 473 βλημάτων. Εξ’ αυτών  τα 65 θα είναι της έκδοσης που μπορεί να βληθεί από τορπιλοσωλήνα, και θα παραδοθούν στο Βασιλικό Ναυτικό. Οι εργασίες παραγωγής θα λάβουν χώρα στις εγκαταστάσεις της Raytheon Missile Systems στη Tucson και στο Camden και θα ολοκληρωθούν το 2009. Όπως είναι γνωστό η Raytheon άρχισε να παραδίδει βλήματα Tomahawk Block IV στο Αμερικανικό ναυτικό από τα μέσα του 2004.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.