ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Διάψευση από Μόσχα για Σ.Λαβρόφ: «Η Ελλάδα ζήτησε την επίσκεψη – Δεν ήταν δικό μας αίτημα»

Διάψευση από Μόσχα  για Σ.Λαβρόφ: «Η Ελλάδα ζήτησε την επίσκεψη – Δεν ήταν δικό μας αίτημα»

Διαψεύδει η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, μέσω διπλωματικών πηγών, πως η ακυρωθείσα επίσκεψη του Ρώσου υπουργού εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ ήταν κατόπιν αιτήματος της ρωσικής πλευράς.

Σε tweet της πρεσβείας η οποία επικαλείται παλαιότερες δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά, σημειώνει:

«Δηλώσεις του υπουργού Εξωτερικών της Ελλάδας Ν. Κοτζιά, μετά το πέρας της συνάντησής του με τον ομόλογό του της Ρωσικής Ομοσπονδίας, S. Lavrov (Μόσχα, 13.06.2018): “Επιβεβαιώσαμε την πρόσκληση στον ομόλογό μου να έρθει στην Αθήνα τον Σεπτέμβριο”».

Νωρίτερα, διπλωματικές πηγές είχαν αναφέρει ότι μετά την ακύρωση της επίσκεψης του Σεργκέι Λαβρόφ πως «ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είναι καλοδεχούμενος στην Αθήνα» και πρόσθεσαν πως «το αίτημα της επίσκεψης του κ. Λαβρόφ στη χώρα μας είχε διατυπωθεί από τη ρωσική πλευρά».

Αυτό το ακριβώς το αίτημα διαψεύδει τώρα η ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα, λέγοντας πως το αίτημα γα την έλευση του Σ.Λαβρόφ στην Ελλάδα ήταν από την Αθήνα.

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του Νίκου Κοτζιά στο 9′ 10” του βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.