ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Η Ρ. Αντωνοπούλου δημοσιεύει έγγραφο που εξηγεί τους «λόγους» που έπαιρνε το επίδομα

Η Ρ. Αντωνοπούλου δημοσιεύει έγγραφο που εξηγεί τους «λόγους» που έπαιρνε το επίδομα

Η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, προσπαθεί να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους εισέπραττε επίδομα στέγασης ύψους 23.000 ευρώ για να μένει σε πολυτελές διαμέρισμα του Κολωνακίου.

Τα επίσημα έγγραφα που έχουν αναρτηθεί στην «Διαύγεια» και έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες εμφανίζουν ψευδόμενη την αναπληρώτρια υπουργό Εργασίας.

Η κυρία Αντωνοπούλου υποστηρίζει πως η περίοδος που λάμβανε το επίδομα ενοικίου έληξε τον Αύγουστο του 2017 και έκτοτε δεν κατέθεσε νέο αίτημα για να συνεχίσει να λαμβάνει την πριμοδότηση από τα δημόσια ταμεία. Ωστόσο τα επίσημα έγγραφα δείχνουν πως εκείνη την περίοδο η κυρία Αντωνοπούλου επανακατέθεσε τα δικαιολογητικά και επέκτεινε το επίδομα ενοικίου για τέσσερις ακόμα μήνες, μέχρι τον Νοέμβριο του 2017.

Το ψέμα της Ράνιας: Δεν αιτήθηκα την επιδότηση ενοικίου…

«Διευκρινίζω ότι ως βουλευτής Επικρατείας, κατά τη διάρκεια της πρώτης κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, δεν αιτήθηκα να λάβω την εν λόγω επιδότηση, παρότι την δικαιούμουν. Πολλούς μήνες μετά της θεσμοθέτησή της πληροφορήθηκα ότι ως εξωκοινοβουλευτικό μέλος της κυβέρνησης δικαιούμαι επιδότηση, και μάλιστα από συναδέλφους μου. Έτσι κατέθεσα αίτηση και έκτοτε έλαβα συνολικά 23.000 ευρώ για δύο χρόνια. Από τον Αύγουστο 2017, οπότε έληξε η περίοδος για την οποία είχα αιτηθεί την επιδότηση, σταμάτησα να την λαμβάνω, καθώς δεν κατέθεσα νέα αίτηση» αναφέρει χαρακτηριστικά στην… απολογητική δήλωσή της η κυρία Αντωνοπούλου.

Και η πραγματικότητα: Έκανε αίτηση για επίδομα στις 11 Απριλίου του 2016

Όπως προκύπτει ωστόσο από το επίσημο έγγραφο του υπουργείου Εργασίας -θυμίζουμε ότι η Ράνια Αντωνοπούλου είναι αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας- είναι η ίδια η κυρία Αντωνοπούλου που ζήτησε να της χορηγηθεί το επίδομα ενοικίου με αίτηση που κατέθεσε στις 11 Απριλίου του 2016.

Στη συνέχεια, με απόφαση της αρμόδιας διεύθυνσης του υπουργείου Εργασίας στις 13 Δεκεμβρίου 2017 η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου αιτήθηκε και έλαβε επιδόματα τεσσάρων μηνών από 1η Αυγούστου έως 30 Νοεμβρίου του 2017 ύψους 4.000 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.