ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ά. Γεωργιάδης: «Η αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι ένας ρεαλιστικός στόχος»

Ά. Γεωργιάδης: «Η αυτοδυναμία της ΝΔ στις επόμενες εκλογές είναι ένας ρεαλιστικός στόχος»

Ο αντιπρόεδρος και βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του δηλώνει την πεποίθησή του πως ο πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, «δεν θα εξαντλήσει την τετραετία, αλλά θα υπάρξουν πολιτικές εξελίξεις μέσα στο 2017».

“Ο κ. Τσίπρας θα συνειδητοποιήσει ότι, δυστυχώς, η Ελλάδα δεν μπορεί να βγει στις αγορές και άρα ο όλος του οικονομικός σχεδιασμός θα είναι στον αέρα. Τότε, ή θα πρέπει να αποφασίσει να διαπραγματευτεί ένα νέο Μνημόνιο με νέους όρους ή θα πρέπει να δραπετεύσει με εθνικές εκλογές”, τονίζει ο κ. Γεωργιάδης και επισημαίνει πως η Νέα Δημοκρατία μπορεί να περάσει το κατώφλι της αυτοδυναμίας στις επόμενες εκλογές, όποτε κι αν αυτές θα πραγματοποιηθούν. “Ναι, η αυτοδυναμία είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Πέραν όμως της αυτοδυναμίας, η Νέα Δημοκρατία οφείλει να προσπαθήσει να επιτύχει ευρύτερες πολιτικές συναινέσεις”, σημειώνει. Παράλληλα, αναφέρει πως η “Συμφωνία Αλήθειας” αποτελεί τη δέσμευση του Κυριάκου Μητσοτάκη ότι η “γαλάζια” παράταξη δεν θα κοροϊδέψει τον κόσμο, όπως έπραξε η συγκυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ-Ανεξάρτητων Ελλήνων, ενώ χαρακτηριστική είναι η απάντησή του όταν ερωτάται για τις διευρύνσεις. “Η Ν.Δ. από την ιδρυτική της Διακήρυξη το 1974 καταλαμβάνει τον χώρο από τη Δεξιά έως την Κεντροαριστερά. Άρα, είναι προφανές ότι μπορεί να εκφράσει πολιτικά όλους αυτούς τους ανθρώπους”, επισημαίνει ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.