ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι «αερολογίες» της ΝΔ για πώληση όπλων των ΕΔ στον ISIS συνεχίζονται…

Οι «αερολογίες» της ΝΔ για πώληση όπλων των ΕΔ στον ISIS συνεχίζονται…

Για ακόμα μια φορά μένει έκθετη η ΝΔ για την άφρονα πολιτική που ακολουθεί κατά των ΕΔ ειδικά το τελευταίο χρονικό διάστημα με σκοπό να πλήξει τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο.

Μετα την υιοθέτηση του δημοσιεύματος της είδησης-μούφα του «Βήματος» περί εύρεσης «ηλεκτρονικών ιχνών» σε μικρά όπλα ελληνικής παραγωγής ή προέλευσης από τις ελληνικές ΕΔ, χθες η ΝΔ αυτοδιαψεύστηκε και παρουσίασε ένα έγγραφο συριακής κυβέρνησης (την οποία θεωρεί απολυταρχικό καθεστώς) στο οποίο αναφέρεται ότι βρέθηκαν σφαίρες της εταιρείας του Β.Παπαδόπουλου στην Ράκα.

Αυτή ήταν η τρομερή της αποκάλυψη κατά των ελληνικών ΕΔ.

Να θυμίσουμε ότι για την οποιαδήποτε εξαγωγή ελληνικών όπλων απαιτείται η υπογραφή μιας σειράς αξιωματικών με τελευταίους τους Αρχηγούς των Γενικών Επιτελείων τους οποίους αρχικά υπονόησε ως συνεργούς η ΝΔ στην διακίνηση ελληνικών όπλων στον ISIS.

Το ότι βρέθηκαν σφαίρες στην Ράκα από το Κιλκίς σίγουρα αυτό δεν αποτελεί τεκμήριο ενοχής των ΕΔ.

Και δεν μιλάμε για τον ΥΕΘΑ Π.Καμμένο γιατί αυτός μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του μόνος του.

Ο ελληνικός λαός αναμένει τις αποκαλύψεις για τα ελαφρά όπλα «ηλεκτρονικά ίχνη» των οποίων βρέθηκαν στην Ράκα στα χέρια του ISIS και νομίζουμε ότι θα περιμένουμε για πολύ ακόμα.

Εν πάσει περιπτώση θα πρέπει να μάθουν τα κόμμα να μην μπλέκουν τις ΕΔ στις πολιτικές τους διαφορές γιατί στο τέλος ο μεγάλος χαμένος θα είναι η Ελλάδα όπως έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.