ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μ. Σπυράκη: «Η ΝΔ θα επαναφέρει την νομιμότητα στα γήπεδα»

Μ. Σπυράκη: «Η ΝΔ θα επαναφέρει την νομιμότητα στα γήπεδα»

Επίθεση στην κυβέρνηση για την κατάσταση που επικρατεί στο ποδόσφαιρο εξαπέλυσε η ΝΔ, με τη Μαρία Σπυράκη να τονίζει: «όσα απίστευτα παρακολουθούμε, πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι μία ακόμα απόδειξη της παρακμής και της ανυποληψίας που έχει οδηγήσει τη χώρα η καθεστωτική αντίληψη των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Σε δήλωσή της, η εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας έκανε λόγο για γεγονότα που προσβάλλουν τους πολίτες και εκθέτουν ανεπανόρθωτα την Ελλάδα διεθνώς, προσθέτοντας πως η ΝΔ πολύ σύντομα θα επαναφέρει τη νομιμότητα όχι μόνο στα γήπεδα, αλλά σε όλα τα πεδία της δημόσιας ζωής.

Η Μ. Σπυράκη για τους δύο στρατιωτικούς, που κρατούνται στην Τουρκία

Σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση για το θέμα των δύο στρατιωτικών, που κρατούνται στην Τουρκία, ασκεί η ΝΔ, με τη Μαρία Σπυράκη να επισημαίνει πως «για 12η μέρα δύο Έλληνες στρατιωτικοί κρατούνται στις τουρκικές φυλακές και η κυβέρνηση απλά παρακολουθεί τις εξελίξεις αδύναμη να παρέμβει».

Η εκπρόσωπος της ΝΔ, σε δήλωσή της, ζητεί από τον Αλέξη Τσίπρα να κάνει σαφές «αν πρόκειται για ένα μεθοριακό επεισόδιο ή αν οι δύο αξιωματικοί είναι όμηροι της Τουρκίας, όπως είπε ο κ. Καμμένος».

«Σε κάθε περίπτωση, είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης, οι δύο Έλληνες αξιωματικοί μας να επιστρέψουν το ταχύτερο στην πατρίδα και στις οικογένειές τους» καταλήγει η κ. Σπυράκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.