ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis:«Η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή για την τιμή των φαρμάκων είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;»

Συνεργάτες Σαμαρά για Novartis:«Η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή για την τιμή των φαρμάκων είναι αποτέλεσμα χρηματισμού;»

Συγκεκριμένες απαντήσεις ζητά από την κυβέρνηση ο Αντώνης Σαμαράς, καθώς συνεργάτες του με δήλωσή τους τονίζουν πως «στις 26/11/2013, ο τότε πρόεδρος του ΣΦΕΕ κ. Φρουζής εκδίδει ανακοίνωση με την οποία ζητά να αποσυρθεί η τροπολογία της κυβέρνησης Σαμαρά, για τη μείωση της τιμής των φαρμάκων».

Παράλληλα, αναφέρουν πως την ίδια μέρα ο κ. Τσίπρας, με έκτακτη συνέντευξη Τύπου, από κοινού με τον κ. Ξανθό, ζητούν κι αυτοί ακριβώς το ίδιο: να αποσυρθεί η εν λόγω τροπολογία, ταυτιζόμενοι απόλυτα με τις θέσεις του κ. Φρουζή και των φαρμακοβιομηχάνων.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Να εικάσουμε, υποθέσουμε, εκτιμήσουμε -σύμφωνα με τη λογική της γελοίας συμμορίας- ότι η ταύτιση απόψεων Τσίπρα-Φρουζή είναι αποτέλεσμα χρηματισμού; Και κάτι ακόμα: τι να εννοεί άραγε ο κ. Φρουζής όταν στις 23/12/2014, σε ερώτηση για τις επαφές της φαρμακοβιομηχανίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, δηλώνει: “η συνεννόηση και η ενημέρωση είναι τακτική και αμφίδρομη;” Φανταζόμαστε ότι ο κ. Τζανακόπουλος θα απαντήσει, στον ελεύθερο του χρόνο του μεταξύ των επισκέψεών του στον ‘Αρειο Πάγο και την κ. Τουλουπάκη?» σημειώνουν, στη δήλωσή τους, οι συνεργάτες του Αντώνη Σαμαρά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.