ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Αιχμές» κατά της κυβέρνησης αφήνει ο Α.Λοβέρδος

«Αιχμές» κατά της κυβέρνησης αφήνει ο Α.Λοβέρδος

Το πρωί της Τρίτης ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Ανδρέας Λοβέρδος τόνισε σε συνέντευξή του, πως η κυβέρνηση κορόιδευε τη Βουλή λέγοντας ότι υπογράφει διακρατική συμφωνία ενώ υπέγραφε με ατζέντη από τη Θεσσαλονίκη στη Θεσσαλονίκη.

Απευθυνόμενος, δε, στον υπουργό Εθνικής Άμυνας ο κ. Λοβέρδος ρώτησε στο πλαίσιο συνέντευξής του σε τηλεοπτικό σταθμό «υπογράψατε με εκπροσώπους του υπουργείου Εθνικής Άμυνας στη Θεσσαλονίκη, με Τσέσνα, αντί αυτό να γίνει στην Αθήνα; Υπογράψατε με τον ατζέντη και την εταιρεία του ή δεν υπογράψατε; Υπάρχει πληροφορία που σας εδόθη από τον Ιούνιο του 2017 από την πρεσβεία μας στο Ριάντ ότι ο συγκεκριμένος κύριος δεν έχει καμία σχέση με τη Σαουδική Αραβία;»

«Οι ερωτήσεις είναι συγκεκριμένες» είπε ο κ. Λοβέρδος χαρακτηρίζοντας κωμωδία την άποψη ότι η επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ έγινε για να καλυφθούν τα Paradise Papers.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Τι είναι η τρομοκρατία; Είναι ο τρόπος για να αποφεύγεις την πραγματικότητα; Πιστεύουν ότι απευθύνονται σε μικρά παιδιά;» κατέληξε ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.