ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το ξύδι «αγαπά» το δέρμα σας- Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καλλυντικό

Το ξύδι «αγαπά» το δέρμα σας- Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ως καλλυντικό

Γνωρίζατε ότι το ξύδι λειτουργεί ευεργετικά για το δέρμα σας; Μπορεί να να κάνει την επιδερμίδα σας μαλακή, απαλή και λεία. Να διώξει την ερυθρότητα και να σας χαρίσει λάμψη!

Ξύδι για το δέρμα

1. Προσθέστε ένα μικρό φλιτζάνι ξύδι σε ένα κουβά με νερό και να κάνετε μπάνιο με αυτό. Το ξύδι βοηθά στη μείωση της οσμής του σώματος.

2. Προσθέστε μια μικρή κουταλιά της σούπας ξύδι σε υγρό αφρόλουτρο και πλύνετε το σώμα σας με αυτό. Θα κάνει το δέρμα μαλακό, απαλό και λείο!

3. Το ξύδι δρα ως στυπτικό για το λιπαρό δέρμα! Εφαρμόστε το ξύδι αφού το αναμίξετε με νερό (μισό-μισό) στο πρόσωπό σας για να μειώσετε την ερυθρότητα και να αποκτήσετε δέρμα λείο και λαμπερό!

4. Τα ηλιακά εγκαύματα μπορεί να αντιμετωπιστούν με ξύδι! Το ξύδι διατηρεί την ισορροπία του pH του δέρματος και δροσίζει!

5. Το ξύδι μπορεί να θεραπεύσει τα τσιμπήματα από κουνούπια! Βοηθά στη θεραπεία του ερεθισμένου δέρματος!

6. Προβλήματα με μύκητες στα πόδια; Ενυδατώστε τα πόδια σας με ξίδι που το έχετε αναμίξει με νερό για να μειωθεί η δυσοσμία των ποδιών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σημείωση: Μην συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε ξύδι εάν σας ερεθίζει το δέρμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.