ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Κουλιανού αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητήσει ο Yves Saint Laurent (βίντεο)

Η Κουλιανού αποκάλυψε το πιο ακραίο πράγμα που της είχε ζητήσει ο Yves Saint Laurent (βίντεο)

Το μοντέλο που έκανε μεγάλη καριέρα την δεκαετία του ‘90, περπατώντας σε πασαρέλες για κορυφαίους μόδιστρους Armani, Ferre, Valentino, Versace, Yves Saint Laurent, αποκάλυψε πως τον τίτλο του σχεδιαστή με τα πιο ακραία «αιτήματα» τον έχει πάρει ο Yves Saint Laurent.

«Περνούσα πάρα πολλές ώρες με τον Yves Saint Laurent όταν ετοίμαζε την κολεξιόν κάθε φορά, αλλά και μετά που γινόταν το ντεφιλέ. Ημουν δύο μήνες σερί μαζί του και τότε μου είχε ζητηθεί να αντέξω μία καρφίτσα στον ώμο» ανέφερε χαρακτηριστικά η Βίκυ Κουλιανού.

Εξηγώντας την συμπεριφορά του σχεδιαστή, η Κουλιανού ανέφερε πως ο ίδιος ήθελε να φτιάξει μία τουαλέτα με τεράστιους ιβίσκους και κάτι δεν του έβγαινε σε έναν ώμο με αποτέλεσμα να της ζητήσει να αντέξει μία καρφίτσα στον ώμο της για να στερεωθεί ένα φόρεμα.

Μάλιστα, εν τέλει η Βίκυ Κουλιανού την άντεξε την καρφίτσα, καθώς ο σχεδιαστής βρήκε γρήγορα που θα τοποθετηθεί ο φιόγκος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.