ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Ζητεί εισαγγελική και αστυνομική παρέμβαση για τα ναρκωτικά

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο: Ζητεί εισαγγελική και αστυνομική παρέμβαση για τα ναρκωτικά

Η σχετική απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου του ΑΠΘ ελήφθη σε συνεδρίαση στις 31/8/2017, λαμβάνοντας υπόψη και τις σχετικές προβλέψεις του νέου νόμου 4485/2017.

Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης ζητεί το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης για την αντιμετώπιση του προβλήματος της διακίνησης ναρκωτικών, όπως λέει, σε υπαίθριους χώρους της πανεπιστημιούπολης.

Η σχετική απόφαση της Συγκλήτου και του πρυτανικού συμβουλίου του ΑΠΘ ελήφθη σε συνεδρίαση στις 31/8/2017, λαμβάνοντας υπόψη και τις σχετικές προβλέψεις του νέου νόμου 4485/2017.

«Τα δύο σώματα επιβεβαίωσαν προηγούμενες αποφάσεις τους ότι το θέμα μπορεί να αντιμετωπιστεί μόνο από τα αρμόδια όργανα της Πολιτείας και αποφάσισαν ομόφωνα να απευθύνουν έγγραφη πρόσκληση προς τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης και τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης, σε εφαρμογή του άρθρου 3 παρ. 2 του Ν. 4485/2017, για συνεχή παρέμβαση και διενέργεια ελέγχων των αρμόδιων οργάνων της αστυνομίας εντός της πανεπιστημιούπολης, αποκλειστικά και μόνο προς αντιμετώπιση του προβλήματος διακίνησης και χρήσης ναρκωτικών ουσιών» διευκρινίζεται σε ανακοίνωση που εξέδωσε το Ίδρυμα.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ανακοινωθούν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες και να δοθούν κατευθύνσεις από την Εισαγγελία Πλημμελειοδικών για την αντιμετώπιση της διακίνησης ναρκωτικών εντός της πανεπιστημιούπολης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.