ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Αγρίνιο: Άγνωστοι πέταξαν για 3η φορά σε 3 μέρες ναφθαλίνη σε Γυμνάσιο της πόλης

Αγρίνιο: Άγνωστοι πέταξαν για 3η φορά σε 3 μέρες ναφθαλίνη σε Γυμνάσιο της πόλης

Άγνωστοι προκάλεσαν για τρίτη φορά μέσα σε τρεις ήμερες αναστάτωση στο 5ο Γυμνάσιο του Αγρινίου αδειάζοντας μεγάλες ποσότητες ναφθαλίνης στο σχολικό κτίριο.

Όπως ήταν επόμενο, μαθήματα δεν έγιναν, μαθητές και εκπαιδευτικοί απομακρύνθηκαν και αερίστηκαν οι αίθουσες, ενώ καθαρίστηκαν προσεκτικά όλοι οι χώροι. Παράλληλα, ενημερώθηκε η Αστυνομία που διενεργεί μια ακόμη προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, αν και το πιθανότερο είναι πως πρόκειται για μαθητές που μιμήθηκαν τους… προηγούμενους για να αποφύγουν τα μαθήματα.

Το νέο περιστατικό καταγράφηκε το πρωί της Παρασκευής, ενώ την Πέμπτη άγνωστοι έριξαν ναφθαλίνη στους χώρους του 3ου Γυμνασίου της πόλης μόλις πέρασε η τρίτη διδακτική ώρα και την Τρίτη είχε γίνει το ίδιο έξω από τις κλειδωμένες πόρτες των κάτω αιθουσών στο κτίριο του 6ου Γενικού Λυκείου Αγρινίου.

Και για τις τρεις υποθέσεις έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος αγνώστων για απόπειρα πρόκλησης σωματικής βλάβης και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.