ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Άρχισε να πυροβολεί όταν του έκοψαν το ρεύμα και τους ανάγκασε να το ξανασυνδέσουν!

Άρχισε να πυροβολεί όταν του έκοψαν το ρεύμα και τους ανάγκασε να το ξανασυνδέσουν!

H αγανάκτηση και η οικονομική «αφαίμαξη» των Ελλήνων διαρκεί πλέον επτά χρόνια και έπεται συνέχεια, ως επακόλουθο έχουμε χιλιάδες πολίτες να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς τους οπότε ένας εξ’ αυτών πήρε κυριολεκτικά τα όπλα και πυροβολώντας ανάγκασε τον εργολάβο της ΔΕΗ να του ξανασυνδέσει το ηλεκτρικό ρεύμα!

Ο αγρότης από την Πύλο της Μεσσηνίας όταν κατάλαβε πως του έκοψαν το ρεύμα, άρπαξε το όπλο και πρόλαβε τον εργολάβο και τον υπάλληλο του ΔΕΔΔΗΕ…

Συνελήφθη επειδή πυροβόλησε όταν εργολάβος και υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ του έκοψαν το ρεύμα χθες το μεσημέρι στο σπίτι του. Πρόκειται για έναν 60χρονο αγρότη

Οταν εκείνος αντιλήφθηκε τη διακοπή, άρπαξε ένα όπλο και άρχισε να πυροβολεί, αναγκάζοντας τον εργολάβο και τον υπάλληλο να του ξανασυνδέσουν το ρεύμα.

Σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, ο αγρότης πυροβόλησε στον αέρα. Λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη από αστυνομικούς και πλέον καλείται να απολογηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.