ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Με 60(!) μαχαιριές σκότωσε τον αδερφό του

Κρήτη: Με 60(!) μαχαιριές σκότωσε τον αδερφό του

Σοκ προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή Σταμάτη Μπελιβάνη ο οποίος την Τρίτη εξέτασε τη σορό του άτυχου Τόλη Γαργερού, του 21χρονου που δολοφονήθηκε από τον ίδιο του τον αδερφό, στα Μισίρια Ρεθύμνου.

Σύμφωνα μα τα όσα λέει στο ekriti.gr ο ιατροδικαστής, το θύμα της τραγωδίας φέρει πολλαπλά τραύματα σε όλο του το σώμα. Ενδεικτικό της βιαιότητας της πράξης είναι το γεγονός πως ο άτυχος νέος φέρει συνολικά 60 μαχαιριές στα χέρια, στο λαιμό, στο θώρακα καθώς και σε όλο του το κεφάλι .

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή ως αιτία θανάτου καταγράφηκε η απώλεια αίματος, η οποία προκλήθηκε από μαχαιριά που δέχθηκε το θύμα στην καρωτίδα. Όσον αφορά τα αίτια θανάτου του θύτη, ο 28χρονος Παναγιώτης Γαργερός, αυτά παραμένουν αδιευκρίνιστα αν και το επικρατέστερο σενάριο είναι η αυτοκτονία με την κατάποση φυτοφαρμάκου και υγρών μπαταρίας.

Το χρονικό του κακού

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες το περιστατικό έλαβε χώρα τη Δευτέρα το μεσημέρι, όταν ο 28χρονος Παναγιώτης, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, πήρε ένα κουζινομάχαιρο και πήγε στο δωμάτιο που κοιμόταν ο 21χρονος αδερφός του, ο οποίος είχε μόλις επιστρέψει από τη Θεσσαλονίκη, όπου βρισκόταν για ολιγοήμερες διακοπές.

Όλοι στην γειτονιά γνώριζαν ότι ο 28χρονος Γρηγόρης είχε ψυχολογικά προβλήματα ενώ οι τσακωμοί με τον μικρότερο αδερφό του και θύμα της υπόθεσης, ήταν σύνηθες φαινόμενο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.