ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει ελαιοπαραγωγός. Το έκλεψαν 38 σακιά από το χωράφι του

Μαύρα Χριστούγεννα θα κάνει ελαιοπαραγωγός. Το έκλεψαν 38 σακιά από το χωράφι του

Το μοιραίος λάθος του άτυχου παραγωγού ήταν ότι όταν τελείωσε το ράβδισμα και το λιομάζωμα και συγκέντρωσε τις μαζεμένες ελιές σε 38 σακιά, τα άφησε όλη τη νύχτα στο χωράφι με σκοπό να τα πάρει την επόμενη ημέρα για να τα πάει στο ελαιοτριβείο

«Μαύρα» Χριστούγεννα θα κάνει ένας παραγωγός που είχε στηρίξει τις ελπίδες του για να βγάλει το λάδι της χρονιάς, στην ποσότητα ελαιόκαρπου που είχε μαζέψει τις προηγούμενες μέρες από το λιοστάσι του στην ευρύτερη περιοχή του κάμπου της Κατούνας, στην Αιτωλοακαρνανία.

Το μοιραίος λάθος του άτυχου παραγωγού ήταν ότι όταν τελείωσε το ράβδισμα και το λιομάζωμα και συγκέντρωσε τις μαζεμένες ελιές σε 38 σακιά, τα άφησε όλη τη νύχτα στο χωράφι με σκοπό να τα πάρει την επόμενη ημέρα για να τα πάει στο ελαιοτριβείο. Δεν υπολόγισε, όμως, τις συμμορίες που αλωνίζουν στην περιοχή και αρπάζουν την παραγωγή των αγροτών!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όταν ο παραγωγός πήγε στον ελαιώνα του, διαπίστωσε ότι τα σακιά με τις αξίας 1.000 ευρώ ελιές είχαν κάνει φτερά! Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία, άνδρες της οποίας ξεκίνησαν προανάκριση σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν τους δράστες. Όμως, δεν αποκλείουν την πιθανότητα το κλεμμένο φορτίο να βρίσκεται ήδη στην… Αλβανία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.