ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ηράκλειο:Έπιασαν στα πράσα εστιάτορα που είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε λέσχη

Ηράκλειο:Έπιασαν στα πράσα εστιάτορα που είχε μετατρέψει το μαγαζί του σε λέσχη

Κάθε είδους μαγαζί είχαν δει οι αστυνομικοί να μετατρέπεται κρυφά σε καζίνο, αλλά πρώτη φορά συνάντησαν… εστιατόριο που έκρυβε χαρτοπαικτική λέσχη! Όπως φάνηκε κατά την αιφνιδιαστική «επίσκεψή» τους, ο 26χρονος ιδιοκτήτης δεν σέρβιρε μόνο… φαγητό!

Οι άνδρες του τοπικού αστυνομικού τμήματος και του Τ.Α.Ε. Ηρακλείου έκαναν ξαφνικό έλεγχο στο εστιατόριο σε περιοχή του Δήμου Χερσονήσου και έπιασαν στα πράσα τον ιδιοκτήτη και πέντε Έλληνες θαμώνες ως 81 χρόνων (!) να παίζουν σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο το απαγορευμένο τυχερό παιχνίδι Πόκερ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όλοι συνελήφθησαν, μαζί με έναν 28χρονο Αλβανό υπάλληλο που διευκόλυνε την διενέργεια του παιχνιδιού και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί παιγνίων, ενώ στον χώρο του παράνομου παιχνιδιού κατασχέθηκαν 1.450 ευρώ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.