ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά!

Σύλληψη σπείρας τσιγγάνων που έκλεβαν σπίτια σε Ηλεία και Αχαΐα

Σύλληψη σπείρας τσιγγάνων που έκλεβαν σπίτια σε Ηλεία και Αχαΐα

Εξαρθρώθηκε η συμμορία που είχε διαπράξει δεκάδες κλοπές σε εκκλησίες, σπίτια και καταστήματα στην Ηλεία και την Αχαΐα.

Στα χέρια των αστυνομικών βρίσκονται έξι νεαροί τσιγγάνοι, μεταξύ των οποίων ο «εγκέφαλος» της συμμορίας, ένας δραπέτης που είχε εκμεταλλευτεί την άδεια που είχε πάρει το Σεπτέμβριο του 2016 από το σωφρονιστικό κατάστημα Δομοκού όπου κρατείτο για διακεκριμένες κλοπές και διαρρήξεις και δεν επέστρεψε ποτέ.

Η επιχείρηση εκτυλίχθηκε αιφνιδιαστικά τα ξημερώματα της Τρίτης και οι κακοποιοί πιάστηκαν κυριολεκτικά στον ύπνο. Στα ίχνη τους είχε οδηγήσει το αυτοκίνητο μάρκας TOYOTA Carina που είχαν κλέψει από την Αμαλιάδα και στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις κακοποιοί που άνοιξαν πυρ εναντίον περιπολικού το οποίο τους καταδίωκε τα ξημερώματα του Σαββάτου επί της εθνικής οδού Πατρών– Πύργου στο ύψος της Κάτω Αχαΐας. Όταν διέφυγαν, οι δράστες διέρρηξαν δυο μίνι μάρκετ στο Μαζαράκι Αχαΐας και άρπαξαν προϊόντα από το ένα από αυτά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, τα μέλη της σπείρας είχαν παραβιάσει τουλάχιστον επτά εκκλησίες στην Ανδραβίδα και άλλες δυο στον Άγιο Ελευθέριο Πύργου και τα Χανάκια, ενώ είχαν κάνει 20 διαρρήξεις στον Κάμπο Ηλείας και την Αμαλιάδα, άλλες τέσσερις στον Πύργο και δέκα στην Δυτική Αχαΐα. Ακόμη, είχαν κλέψει αυτοκίνητα από τον Πύργο, τον Καρδαμά, την Κρέστενα και ένα από την Κόρινθο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.