ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σέρρες: 38χρονος έκλεβε ποδήλατα, τα αντάλλασσε και τα πωλούσε ως νόμιμα

Σέρρες: 38χρονος έκλεβε ποδήλατα, τα αντάλλασσε και τα πωλούσε ως νόμιμα

Ένας 38χρονος Έλληνας, έκλεβε ποδήλατα στις Σέρρες και τα αντάλλασσε με άλλα, χωρίς να γνωρίζουν οι ιδιοκτήτες τους ότι αυτό που παραλάμβαναν ήταν κλεμμένο! Στη συνέχεια, διέθετε προς πώληση τα καινούργια, με αγγελίες στο διαδίκτυο!

Στο πλαίσιο της έρευνας που διενεργούσαν επί μήνες οι αστυνομικοί της Ασφάλειας για τις συνεχόμενες κλοπές πέντε ποδηλάτων συνολικής αξίας 1.550 ευρώ από εισόδους πολυκατοικιών και καταστημάτων, που είχαν γίνει από το Μάιο ως τον Ιούλιο του 2017, εντοπίστηκε ένας κάτοικος της πόλης που είχε στην κατοχή του δυο από τα ποδήλατα. Όπως είπε, είχε δώσει το δικό του στον δράστη στο πλαίσιο ανταλλαγής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι αστυνομικοί άρχισαν να ψάχνουν στο Ίντερνετ για αγγελίες πώλησης ποδηλάτων και διαπίστωσαν ότι για το ποδήλατο που είχε δοθεί στον δράστη είχε αναρτηθεί αγγελία πώλησης σε ιστοσελίδα αγοραπωλησιών. Έτσι, ανακάλυψαν τα στοιχεία ταυτότητας του 38χρονου που επιχείρησε να το πουλήσει και σε έναν χώρο που χρησιμοποιούσε βρήκαν δυο από τα κλεμμένα ποδήλατα, τα οποία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές κατά συρροή, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.