ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βόλος: Αυτοτραυματισμός αλλοδαπών κρατουμένων ως ένδειξη διαμαρτυρίας για το φαγητό!

Βόλος: Αυτοτραυματισμός αλλοδαπών κρατουμένων ως  ένδειξη διαμαρτυρίας για το φαγητό!

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε το βράδυ της Πέμπτης στην περιοχή των δικαστικών φυλακών Βόλου, όταν άρχισαν να καταφθάνουν το ένα μετά το άλλο τα ασθενοφόρα για να παραλάβουν αλλοδαπούς κρατούμενους που είχαν αυτοτραυματιστεί με… ξυραφάκια, σε ένδειξη διαμαρτυρία για την ποιότητα του βραδινού φαγητού.

Όλα ξεκίνησαν όταν συνολικά 13 Αλγερινοί που κρατούνται για διάφορα αδικήματα άρχισαν να διαμαρτύρονται ζητώντας από την διεύθυνση των φυλακών να τους δοθεί άλλο φαγητό από αυτό που προέβλεπε το πρόγραμμα. Το αίτημά τους δεν έγινε δεκτό και τότε έξι από αυτούς άρχισαν να τραυματίζονται σε διάφορα σημεία με ξυραφάκια που, άγνωστο πώς, βρέθηκαν στην κατοχή τους!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι τραυματίες διακομίστηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου για την παροχή πρώτων βοηθειών και στη συνέχεια, σύμφωνα με τον Ταχυδρόμο, επέστρεψαν στα κελιά τους. Ωστόσο, σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για εισαγωγή οπλισμού σε χώρο κράτησης και διενεργείται εσωτερική έρευνα για να εξακριβωθεί με ποιον τρόπο έφτασαν στα χέρια τους τα επίμαχα ξυραφάκια.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.