ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Κωσταλέξι» στην Θεσσαλονίκη: 58χρονος είχε φυλακίσει για μήνες 2 ξαδέρφια του! – «Έφαγε» 80.000 ευρώ! (φωτό, βίντεο)

«Κωσταλέξι» στην Θεσσαλονίκη: 58χρονος είχε φυλακίσει για μήνες 2 ξαδέρφια του! – «Έφαγε» 80.000 ευρώ! (φωτό, βίντεο)

Σοκαρισμένο είναι το πανελλήνιο από την είδηση ότι στο Ωραιόκαστρο επί οκτώ ολόκληρους μήνες κρατούσε σε ομήρους τα ξαδέρφια του ξυπνώντας μνήμες από το «Κωσταλέξι».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ένας 58χρονος δημοτικός υπάλληλος και πρώην πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων του Δήμου Ωραιοκάστρου είχε απαγάγει τον 47χρονο ξάδερφό του και την 48χρονη ξαδέρφη του στα τέλη του περασμένου Ιουλίου από την περιοχή των Σερρών.

Όλους αυτούς τους μήνες ο 58χρονος άντρας κρατούσε φυλακισμένα τα δύο ξαδέλφια του – πληροφορίες κάνουν λόγο για Αμεα – έχοντας ως απώτερο σκοπό να τους αποσπάσει μεγάλα χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 58χρονος ήταν ιδιαίτερα βίαιος απέναντί τους και κάθε πρωί πριν φύγει για τη δουλειά του, προκειμένου να βεβαιωθεί πως δεν θα καταφέρουν να ξεφύγουν από τη φυλακή τους, τους κρατούσε δεμένους με χειροπέδες στα χέρια και τάιραπ καλωδίων στα πόδια.

Ο φερόμενος ως δράστης, σύμφωνα πάλι με αστυνομικές πηγές, ανάγκαζε τον 47χρονο με την απειλή βίας, να μεταφέρει χρηματικά ποσά στον τραπεζικό του λογαριασμό αλλά και στης 23χρονης κόρης του, η οποία ζει μόνιμα στο Λονδίνο. Πληροφορίες κάνουν λόγο πως μέχρι και σήμερα έχει καταφέρει να αποσπάσει από τα ξαδέλφια του συνολικά 81.000 ευρώ.

Ο 58χρονος δημοτικός υπάλληλος συνελήφθη τα ξημερώματα από τους άντρες του τμήματος ασφαλείας του δήμου Ωραιοκάστρου και οδηγήθηκε στην Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης.

Ο ίδιος φέρεται να παραδέχτηκε στους αστυνομικούς πως βρέθηκε στις Σέρρες στις 27 Ιουλίου 2017 μαζί με την 23χρονη κόρη του και μία αλλοδαπή γυναίκα. Πριν από λίγη ώρα μάλιστα ολοκληρώθηκε και η έρευνα των Αρχών στο διαμέρισμα που είχε μετατρέψει σε φυλακή για τους συγγενείς του.

Τέλος να σημειωθεί πως σε βάρος του ίδιου και της 23χρονης κόρης του έχει σχηματιστεί δικογραφία και αργότερα σήμερα ο 58χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Σοκαρισμένη η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Ωραιοκάστρου από τη δράση του 58χρονου δημοτικού υπαλλήλου. Άνθρωποι που γνώριζαν τον φερόμενο ως δράστη δεν μπορούν να πιστέψουν ότι έκρυβε όλους αυτούς τους μήνες ένα τέτοιο απάνθρωπο μυστικό.

Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Ωραιοκάστρου, Αστέριο Γαβότση ο οποίος δήλωσε: «Η είδηση έσκασε σαν βόμβα στην τοπική μας κοινωνία. Είναι ένας άνθρωπος ο οποίος δούλευε στο Δήμο μας και ποτέ δεν μας κίνησε την περιέργεια για κάτι ύποπτο. Όλοι είμαστε ενοχλημένοι από αυτά που μάθαμε ότι έκανε, δεν ήταν κακό άτομο και δεν περιμέναμε να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια».

Ακολουθούν βίντεο από το politesoraiokastrou.gr με τον φερόμενο ως δράστη να οδηγείται στο τμήμα Ωραιοκάστρου και στη συνέχεια μαζί με τους συγγενείς του στα κεντρικά της Γ.Α.Δ Θεσσαλονίκης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.