ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Λαμία: Ένας 19χρονος πραγματοποίησε 29 παραβάσεις του ΚΟΚ μέσα σε 45 λεπτά! – Στα 10.000 ευρώ το σύνολο των προστίμων

Λαμία: Ένας 19χρονος πραγματοποίησε 29 παραβάσεις του ΚΟΚ μέσα σε 45 λεπτά! – Στα 10.000 ευρώ το σύνολο των προστίμων

Σαν από… θαύμα ζει ένας 19χρονος, ο οποίος κατάφερε να κάνει ρεκόρ, καθώς μέσα σε 45 λεπτά αναστάτωσε ολόκληρη τη Λαμία και έκανε τους αστυνομικούς της Τροχαίας να τον καταδιώκουν, λόγω των επικίνδυνων ελιγμών που επιχειρούσε με το μηχανάκι του.

Η κινηματογραφική καταδίωξη ξεκίνησε το απόγευμα της Πέμπτης, όταν ο νεαρός δεν σταμάτησε σε σήμα για έλεγχο στην πλατεία Λαού, καθώς το μηχανάκι τύπου «μπόμπος» που οδηγούσε δεν είχε πινακίδες. Πριν καλά- καλά ξεκινήει η αναζήτησή του από άνδρες της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., ο 19χρονος επέστρεψε στην πλατεία, αλλά… κόρναρε επιδεικτικά στους αστυνομικούς δείχνοντας ότι δεν είχε διάθεση να σταματήσει.

Από εκεί και μετά, άρχισε να κινείται με μεγάλη ταχύτητα σε δρόμους και πεζοδρόμους, μπαίνοντας ανάποδα σε μονόδρομους, κάνοντας σφήνες ανάμεσα σε αυτοκίνητα, αποφεύγοντας την τελευταία στιγμή πεζούς και παραβιάζοντας τον ένα μετά τον άλλο τους κόκκινους σηματοδότες και τα «στοπ»! Έφτασε στο σημείο να κινηθεί και μέσα στις γραμμές του τραίνου στο Παγκράτι, όπου εγκατέλειψε το μηχανάκι σε ένα χωράφι και προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όμως, τελικά, έπεσε στα χέρια των αστυνομικών, παρ’ όλο που προσπάθησε να αντισταθεί. Ούτε λίγο ούτε πολύ, στη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, περιλαμβάνονται… 29 κατηγορίες με κυριότερες αυτές της απείθειας και της εξύβρισης, καθώς και πλήθος παραβάσεων του Κ.Ο.Κ. με βασικές αυτές της διατάραξης ασφάλειας των συγκοινωνιών και της στέρησης άδειας οδήγησης. Μάλιστα, τα πρόστιμα που θα κληθεί να πληρώσει για την ξέφρενη βόλτα του, αγγίζουν τα… 10.000 ευρώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.