ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η χήρα Φύτρου υπέβαλε μήνυση κατά Σκουρλέτη και Τόσκα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Η χήρα Φύτρου υπέβαλε μήνυση κατά Σκουρλέτη και Τόσκα για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι

Η τραγική μητέρα και σύζυγος της οικογένειας Φυτρου, η οποία έχασε στη φονική πυρκαγιά της 23ης Ιουλίου τον σύζυγο και τα δυο της παιδιά κατέθεσε μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και σε βάρος των υπουργών της κυβέρνησης Τόσκα και Σκουρλέτη.

Σύμφωνα με τον πληρεξούσιο δικηγόρο της, Βασίλη Καπερναρο, οι ευθύνες είναι εγκληματικές και τα στοιχεία αδιάσειστα ότι έχει τελεστεί το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση η με ενδεχόμενο δόλο.

Ο κ.Καπερναρος είπε πως η μήνυση της οικογένειας θα ανοίξει τον δρόμο για την διερεύνηση ευθυνών πολιτικών προσώπων από την Βουλή.

Υπενθυμίζεται ότι ο 11χρονος Ανδρέας βρέθηκε νεκρός στην αγκαλιά του πατέρα του Γρηγόρη και η 13χρονη Εβίτα είναι το τραγικό κορίτσι το οποίο έπεσε από το βράχο και σκοτώθηκε.

Αρχικά είχε ειπωθεί ότι το κορίτσι, με τα ρούχα του να φλέγονται είχε πηδήξει προς τη θάλασσα αναζητώντας σωτηρία. Ωστόσο, όπως έγινε γνωστό στη συνέχεια το κορίτσι προσπαθώντας να κατέβει από το βράχο, γλίστρησε, χτύπησε και έπεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.