ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η μητέρα του αδικοχαμένου 25χρονου στου Φιλοπάππου άφησε λίγα λουλούδια στη μνήμη του (βίντεο)

Η μητέρα του αδικοχαμένου 25χρονου στου Φιλοπάππου άφησε λίγα λουλούδια στη μνήμη του (βίντεο)

Δεν είχε κουράγιο ούτε να μιλήσει η μητέρα του. Το μόνο που μπορούσε να πει είναι το όνομά του.

Λίγα λουλούδια και ένα κερί στη μνήμη του αδικοχαμένου της παιδιού άφησε σήμερα στον τόπο του εγκλήματος στον λόφο του Φιλοπάππου η μητέρα του 25χρονου Νίκου.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΙ, η ίδια είναι συγκλονισμένη και δεν μπορεί να μιλήσει. Οι μόνες λέξεις που έβγαιναν από το στόμα της ήταν το όνομα του παιδιού της.

Στο μεταξύ και η κοπέλα από την Πορτογαλία που βγήκε για δεύτερη φορά ραντεβού με τον άτυχο 25χρονο βρίσκεται και αυτή σε κατάσταση σοκ.

Στην κατάθεση της στο Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής, που έχει αναλάβει και την διερεύνηση της υπόθεσης η νεαρή περιγράφει ότι λίγο πριν τις 23.00 χτες το βράδυ του Δεκαπενταύγουστου, καθόταν με τον 25χρονο στα βραχάκια του Φιλοπάππου από την πλευρά του Κουκακίου, όταν εμφανίστηκαν τρεις άγνωστοι και με την απειλή μαχαιριού τους ζήτησαν χρήματα.

«Έμοιαζαν να είναι Αφγανοί ή Πακιστανοί είπε στην καταθέση της» ωστόσο παραδέχθηκε ότι δεν είχε καλή ορατότητα και δεν αναγνώρισε κανέναν από τις υπόπτους που της έδειξαν οι αστυνομικοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.