ΚΛΕΙΣΙΜΟ
«Θεατρίνος, πολιτικός απατεώνας και πατριδοκάπηλος» ο Φελόπουλος; Πέφτω από τα σύννεφα!

Παραδόθηκε τελικά ο αλλοδαπός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στην Πάτρα (φωτό – βίντεο)

Παραδόθηκε τελικά ο αλλοδαπός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στην Πάτρα (φωτό – βίντεο)

Μετά από τρεις ώρες διαπραγματεύσεων ο αλλοδαπός παραδόθηκε!

Λίγο πριν τις 6 το απόγευμα ο νεαρός αλλοδαπός που απειλούσε να αυτοπυρποληθεί στο κέντρο της Πάτρας παραδόθηκε στις αρχές.

Ο αλλοδαπός, ζητούσε έγγραφο προσωρινής παραμονής του στη χώρα, το οποίο και έλαβε, μετά τις διαπραγματεύσεις που έγιναν. Η περιπέτεια έληξε μετά από τρεις ώρες, ωστόσο, η ΕΛ.ΑΣ, είχε μετατρέπει την περιοχή σε φρούριο, αποκλείοντας τη διέλευχη οχημάτων και πεζών, για λόγους ασφαλείας.

Στην ΕΛΑΣ και την Πυροσβεστική σήμανε συναγερμός λίγο πριν τις 3.00 μ.μ. όταν ενημερώθηκαν πως αλλοδαπός ο οποίος κινείται στην περιοχή μεταξύ Μαιζώνος, Σαχτούρη και Ρήγα Φεραίου στο κέντρο της Πάτρας απειλεί να αυτοπυρποληθεί.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, διαπραγματευτής της ΕΛ.ΑΣ. και όχημα της πυροσβεστικής ενώ για λόγους ασφαλείας έχει απαγορευθεί η διέλευση οχημάτων και απομακρύνθηκαν οι πεζοί.

Ο αλλοδαπός φέρεται μάλιστα να κρατά αιχμηρό αντικείμενο και έφλεκτο υλικό.

Ο νεαρός αλλοδαπός, επέλεξε για τη διαμαρτυρία του, ένα σημείο έξω από γραφεία της ΜΚΟ Praxis.

Στο σημείο βρίσκονται μεταφραστής, ψυχολόγος και δικηγόρος.

Σύμφωνα πάντα με το tempo24 ο αλλοδαπός, ζητά έγγραφο που αφορά την προσωρινή παραμονή του στη χώρα.

Δείτε τα βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.