ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Τελικός Conference League: Έμειναν δύο εισιτήρια που πωλούνται προς 10.813 και 40.530 ευρώ αντίστοιχα!

«Μαύρη αγορά» εισιτηρίων έξω από το γήπεδο

Τελικός Conference League: Έμειναν δύο εισιτήρια που πωλούνται προς 10.813 και 40.530 ευρώ αντίστοιχα!

Λίγο πριν από τη σέντρα στον μεγάλο τελικό του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα, στην Αθήνα, υποψήφιοι αγοραστές αναζητούσαν το μαγικό χαρτάκι που θα τους βάλει στην OPAP Arena με τα δύο τελυταία εισιτήρια να ξεπερνούν τα 10.000 και 40.000 ευρώ αντίστοιχα!

Ενδεικτικό της φρενίτιδας που επικρατεί στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού για ένα εισιτήριο είναι το γεγονός ότι ανάμεσα στον κόσμο κυκλοφορούσαν πριν από τον αγώνα άτομα που πλήρωναν ακόμη και 500 ευρώ για ένα «μαγικό» χαρτάκι.

eisithria-olympiakos

Μια ώρα πριν από τη σέντρα του τελικού, τουλάχιστον 10 υποψήφιοι αγοραστές κυκλοφορούσαν ανάμεσα στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς με ένα χειρόγραφο καρτελάκι που γράφει στα αγγλικά «I need tickets» («Χρειάζομαι εισιτήρια»).

Οι ίδιοι, με το ανάλογο παζάρι, πληρώνουν μετρητά μέχρι και 500 ευρώ για να αποκτήσουν το πολύτιμο εισιτήριο και να παρακολουθήσουν τον ιστορικό τελικό.

tickets_22

 Εν τω μεταξύ, πλατφόρμα μεταπώλησης εισιτηρίων συνεχίζει να διαθέτει εισιτήρια στους ενδιαφερόμενους.

Η πλατφόρμα ενημέρωνε ότι έχουν μείνει μόνο δύο διαθέσιμα με τιμές… 10.813 και 40.530 ευρώ το ένα!

Κι όλα αυτά, ενώ έχει κυκλοφορήσει ενημέρωση πως η UEFA θα προχωρούσε σε ακυρώσεις εισιτηρίων που είχαν αγοράσει Έλληνες μέσα στις τάξεις των οπαδών της Φιορεντίνα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σε υποσημείωσή της για την αγορά εισιτηρίων η πλατφόρμα ανέφερε: «Εάν έχετε διαβατήριο ή ταυτότητα από τη φιλοξενούμενη χώρα [δηλ. την Ιταλία], τότε σας προτείνουμε να αγοράσετε εισιτήρια στις θέσεις των εκτός έδρας φιλάθλων. Διαφορετικά μπορεί να σας αρνηθεί η είσοδος στον αγώνα και η [εταιρεία] δε θα μπορεί να σας επιστρέψει τα χρήματά σας. Εάν δεν υπάρχουν εισιτήρια με τίτλο “Φιλοξενούμενοι Φίλαθλοι”, τότε σημαίνει ότι τα διαθέσιμα εισιτήρια απευθύνονται στους εντός έδρας φιλάθλους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.