ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νυχτερινή καταδίωξη για τους δράστες του ΑΤΜ στα Οινόφυτα

Νυχτερινή καταδίωξη για τους δράστες του ΑΤΜ στα Οινόφυτα

Τα ανατίναξαν όλα, αλλά έφυγαν άπραγοι οι τρεις δράστες που επιχείρησαν τα ξημερώματα του Σαββάτου στις 3:25 να διαρρήξουν το ΑΤΜ της Τράπεζας Eurobank στα Οινόφυτα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, οι τρεις δράστες δεν είχαν καν καλυμμένα τα πρόσωπά τους, επιχείρησαν με δύο διαδοχικές εκρήξεις να φθάσουν στα χρήματα του μηχανήματος, όμως δεν πρόλαβαν να ολοκληρώσουν την πράξη τους, καθώς εμφανίσθηκε περιπολικό του ΑΤ Τανάγρας που βρισκόταν σε περιπολία.

Επιβιβάστηκαν σε σιέλ αυτοκίνητο και πρόλαβαν να εξαφανιστούν στο σκοτάδι παρά την καταδίωξη και να αποφύγουν και τα υπόλοιπα μπλόκα της Αστυνομίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πίσω τους άφησαν σοβαρές υλικές ζημιές από τις εκρήξεις που προκάλεσαν, αλλά και αρκετά στοιχεία για τον εντοπισμό τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.