ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή – Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

Ο 23χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών

Μαρούσι: Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή – Κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη η ΕΛ.ΑΣ.

H ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του ατόμου που με μαχαίρι σκότωσε τον 23χρονο έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, ο δράστης φαίνεται ότι διαπληκτίστηκε μέσα στο νυχτερινό κέντρο για ασήμαντη αφορμή με άλλον άνδρα και συγκεκριμένα για ένα μπουφάν. Ο δεύτερος βγήκε από το νυχτερινό κέντρο και επέστρεψε μαζί με το θύμα.

Το MEGA φέρνει στο φως νέο βίντεο ντοκουμέντο, τραβηγμένο λίγα δευτερόλεπτα μετά το φονικό έξω από το νυχτερινό κέντρο:

Αυτό σημαίνει πως το 23χρονο θύμα δεν έχει μπει καθόλου μέσα στο νυχτερινό κέντρο. Όταν οι δύο άνδρες έφτασαν στο club, η παρέα του δράστη βγήκε από αυτό και το επεισόδιο ξεκίνησε.

Ο 23χρονος προσπάθησε να βγάλει το όπλο, το όπλο έπαθε εμπλοκή και ο δράστης τον μαχαίρωσε στο λαιμό. Μάλιστα φαίνεται πως υπήρχαν και άλλα άτομα με μαχαίρια, τα οποία η Αστυνομία αναζητά, καθώς κανένα μαχαίρι δεν έχει βρεθεί στην περιοχή.

Ο 23χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν για υποθέσεις ναρκωτικών, ληστειών και κλοπών. Οι δύο τραυματίες νοσηλεύονται ο ένας στο 401 και ο άλλος στο ΚΑΤ, αμφότεροι έχουν διαφύγει τον κίνδυνο, ενώ έχουν τραυματιστεί από μαχαίρι ο ένας στην ωμοπλάτη και ο άλλος στην κοιλιακή χώρα.

Ο ΑΝΤ1 παρουσίασε ένα βίντεο στο οποίο φαίνεται μεγάλη κινητικότητα στο χώρο έξω από το νυχτερινό κέντρο, με τα άτομα που συνεπλάκησαν μεταξύ τους να βρίσκονται σε πανικό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.