ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Προεκλογική ομιλία Ερντογάν στο Σεράγεβο της Βοσνίας

Προεκλογική ομιλία Ερντογάν στο Σεράγεβο της Βοσνίας

Να μετέχουν στις εκλογικές διαδικασίες ώστε να «πάρουν θέση στα κοινοβούλια των χωρών» όπου ζουν κάλεσε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν τους Τούρκους της διασποράς, μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση στο Σεράγεβο, εν όψει των προεδρικών και βουλευτικών εκλογών που θα διεξαχθούν στην Τουρκία στις 24 Ιουνίου.

Ο Τούρκος πρόεδρος μετά την άρνηση άλλων ευρωπαϊκών χωρών να του επιτρέψουν να διεξαγάγει εκστρατεία στο έδαφός τους μίλησε στη μοναδική εκλογική συγκέντρωση εκτός της χώρας του, στο πλαίσιο της κινητοποίησης τουλάχιστον τριών εκατομμυρίων Τούρκων ψηφοφόρων της διασποράς, εκ των οποίων το 1,4 εκατομμύριο ζει στη Γερμανία.

«Αλλάχ Άκμπαρ» και «Σουλτάνος Ερντογάν!» φώναζε το πλήθος όταν ο Τούρκος πρόεδρος έφθασε μαζί με τον Μπακίρ Ιζετμπέγκοβιτς, τον μουσουλμάνο ηγέτη που είναι μέλος της τριμερούς προεδρίας της Βοσνίας στην οποία συμμετέχει επίσης ένας Σέρβος και ένας Κροάτης.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Ιζετμπέγκοβιτς κάλεσε τον κόσμο να ψηφίσει υπέρ του Ερντογάν, «ενός άνδρα που σας έστειλε ο Θεός». Πολλές χιλιάδες Τούρκοι, που είχαν έρθει από όλη την Ευρώπη, κυρίως από τη Γερμανία, την Αυστρία, τη Γαλλία ή τη Δανία, γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα Zetra, το παγοδρόμιο των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 1984, κάτω από τεράστια πορτρέτα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και του Ατατούρκ, του πρώτου προέδρου της Τουρκίας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.