ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Η Μελάνια βάζει σε πρόγραμμα το Τραμπ προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά!

Η Μελάνια βάζει σε πρόγραμμα το Τραμπ προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά!

Σε πρόγραμμα προκειμένου να χάσει τα περιττά κιλά του φαίνεται ότι θέλει να βάλει η Μελάνια Τραμπ τον πρόεδρο των ΗΠΑ.

Σύμφωνα με τους New York Times η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ ζήτησε από το προσωπικό του Λευκού Οίκου να ετοιμάζει πιο υγιή γεύματα για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τραμπ είναι γνωστός για την αγάπη του στο fast food με δημοσιεύματα να τον εμφανίζουν να καταναλώνει μεγάλες ποσότητες coca cola αλλά και γεύματα από τα McDonald’s και τα KFC.

Κατά το ίδιο δημοσίευμα, παρά τις προσπάθειες της Μελάνια να ρίξει το δείκτη μάζας σώματος του 72χρονου Αμερικανού προέδρου κάτω από το 29,9, εκείνος επιμένει να τρώει δύο μπάλες παγωτό για επιδόρπιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τον περασμένο Ιανουάριο ο γιατρός του Λευκού Οίκου είχε ανακοινώσει ότι η υγεία του προέδρου είναι σε εξαιρετική κατάσταση μολονότι τον κάλεσε να βελτιώσει τη διατροφή του και να εξασκείται συχνότερα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.