ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο υπ.Εξωτερικών της Αλβανίας ευχαριστεί τον Ν.Κοτζιά για τη βοήθεια της Ελλάδας στις φωτιές

Ο υπ.Εξωτερικών της Αλβανίας ευχαριστεί τον Ν.Κοτζιά για τη βοήθεια της Ελλάδας στις φωτιές

Ο Αλβανός υπουργός Εξωτερικών Ντιτμίρ Μπουσάτι, ευχαρίστησε τον Νίκο Κοτζιά , για την πολύτιμη βοήθεια της Ελλάδας προς την Αλβανίια.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Είμαι ευγνώμων στον Νίκο Κοτζιά και στην ελληνική κυβέρνηση για την παροχή ουσιαστικής βοήθειας στις προσπάθειές μας για την κατάσβεση των πυρκαγιών στη νότια Αλβανία» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αλαβανός υπουργός Εξωτερικών σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Σημειώνεται πως έπειτα από αίτημα που υποβλήθηκε στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά από τον Αλβανό ομόλογό του, Ντιτμίρ Μπουσάτι, η Ελλάδα συνδράμει για τρίτη συνεχή ημέρα με πυροσβεστικά αεροσκάφη της Πολεμικής Αεροπορίας τις επίγειες δυνάμεις πυρόσβεσης στη γειτονική Αλβανία, στην προσπάθεια κατάσβεσης της πυρκαγιάς που έχει εκδηλωθεί στον Αυλώνα.

Ειδικότερα, δύο αεροσκάφη τύπου «PZL» πραγματοποίησαν σήμερα 3 εξόδους στην περιοχή της πυρκαγιάς συμπληρώνοντας 12 ώρες πτήσης. Συνολικά από την περασμένη Πέμπτη έχουν πραγματοποιήσει 14 εξόδους συμπληρώνοντας 30 ώρες πτήσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.