ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ στο επίκεντρο της συνάντησης Ν. Αναστασιάδη και Ντ. Τουσκ

Οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ στο επίκεντρο της συνάντησης Ν. Αναστασιάδη και Ντ. Τουσκ

Οι τουρκικές προκλήσεις στην κυπριακή ΑΟΖ συζητήθηκαν μεταξύ του Προέδρου Νίκου Αναστασιάδη και του προέδρου του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Ντόναλντ Τουσκ.

Πληροφορίες του ΡΙΚ από τις Βρυξέλλες αναφέρουν ότι, μετά τη συνάντηση, επικρατεί κλίμα ικανοποίησης στην κυπριακή αποστολή για το προσχέδιο των συμπερασμάτων της Συνόδου Κορυφής.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ο κ. Αναστασιάδης τόνισε στη διάρκεια της συνάντησης ότι τα συμπεράσματα πρέπει να διέπουν με συγκεκριμένο τρόπο τη σχέση Βρυξελλών- Άγκυρας και την Ευρωτουρκική Σύνοδο στη Βάρνα στις 26 Μαρτίου. Επίσης, επισημαίνεται ότι υπάρχει πλήρης συντονισμός της Λευκωσίας με την Αθήνα.

Το απόγευμα, ο Κύπριος Πρόεδρος θα έχει συνάντηση με τον πρόεδρο του Ευρωκοινοβουλίου, Αντόνιο Ταγιάνι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.