ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Συναντήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ με το κορίτσι του πρίγκιπα Χαρι

Συναντήθηκε η βασίλισσα Ελισάβετ με το κορίτσι του πρίγκιπα Χαρι

Tην περασμένη Πέμπτη το απόγευμα στο παλάτι του Μπάκιγχαμ η βασίλισσα Ελισάβετ συνάντησε επίσημα για πρώτη φορά τη σύντροφο του πρίγκιπα Χάρι, Μέγκαν Μαρκλ.

Σύμφωνα με πηγή της Daily Mail, η βασίλισσα Ελισάβετ πέρασε μία ώρα με τον εγγονό της και την πρωταγωνίστρια του αμερικανικού δράματος Suits, η οποία, όπως έγινε γνωστό, εγκατέλειψε τα τηλεοπτικά πλατό για να εγκατασταθεί στη Γηραιά Αλβιόνα και να γίνει πριγκίπισσα.

Το απογευματινό τσάι είναι η αγαπημένη συνήθεια της βασίλισσας και προτιμά να το συνοδεύει με σάντουιτς, φρούτα και κέικ ενώ εκείνη την ώρα τα εγγόνια της έχουν την δυνατότητα να βρίσκονται μαζί της. Στη συνάντηση της βασίλισσας με την Χάρι και την Μέγκαν δεν ήταν παρών ο βασιλικός σύζυγος, πρίγκιπας Φίλιππος.

Η βασίλισσα Ελισάβετ έχει πρόσφατα επιστρέψει από τις θερινές διακοπές της στο Μπάλμοραλ της Σκωτίας και καλά πληροφορημένες πηγές υποστηρίζουν ότι ο 33χρονος πρίγκιπας Χάρι όταν την είχε επισκεφθεί στη Σκωτία της είχε ζητήσει να γνωρίσει την 36χρονη ηθοποιό, η οποία έχει χωρίσει από τον πρώτο σύζυγό της.

Η Μέγκαν Μαρκλ έχει επισκεφθεί αρκετές φορές το παλάτι του Κένσιγκτον, όπου ζει ο πρίγκιπας Χάρι και ο πρίγκιπας Ουίλιαμ μαζί με την οικογένειά του. Αυτή όμως είναι η πρώτη φορά που η ηθοποιός επισκέπτεται το παλάτι του Μπάκιγχαμ. Το ερώτημα πλέον δεν είναι αν ο πέμπτος στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου βάλει «βέρα στο δεξί» στην σύντροφο του, αλλά πότε αυτό θα συμβεί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Το λαμπερό ζευγάρι είναι μαζί 18 μήνες και για αρκετό διάστημα προσπαθούσε να κρατήσει τη σχέση του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Η πρώτη κοινή τους δημόσια εμφάνιση στους Αγώνες Invictus Games, στο Τορόντο στις 25 Σεπτεμβρίου και η παρουσία της μητέρας της ηθοποιού μαζί με το ζευγάρι στις κερκίδες των επισήμων δεν άφησαν καμία αμφιβολία πως ο Βρετανός γαλαζοαίματος θέλει να κάνει την «πριγκίπισσα της καρδιάς του», πριγκίπισσα στο Ηνωμένο Βασίλειο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.