ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένας διαρρήκτης… διαφορετικός στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ! Μπήκε, έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της! (φωτό)

Ένας διαρρήκτης… διαφορετικός στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ! Μπήκε, έκανε μπάνιο και κοιμήθηκε στο κρεβάτι της! (φωτό)

Ένας διαρρήκτης διαφορετικός από όλους τους άλλους έκανε την εμφάνισή του στη Νέα Υόρκη και, συγκεκριμένα, στο σπίτι της Τέιλορ Σουίφτ. Προφανώς ερωτευμένος με την Αμερικανίδα τραγουδίστρια, εισέβαλε στο σπίτι, έκανε μπάνιο και μετά πήρε τον υπνάκο του στο κρεβάτι της 29χρονης σταρ.

Ο 22χρονος Ρότζερ Αλβαράντο από την Φλόριντα, συνελήφθη μετά από ειδοποίηση ενός γείτονα για διάρρηξη στη διεύθυνση Franklin- μια τριώροφη κατοικία που η Σουίφτ αγόρασε πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν ζούσε εκεί.

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν βρήκαν μια σκάλα που οδηγούσε σε ένα σπασμένο παράθυρο και τον Αλβαράντο να κοιμάται σε ένα κρεβάτι της Σουίφτ, σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας.

Ο διαρρήκτης, σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης, μάλιστα, έκανε και μπάνιο προτού ξαπλώσει.

Η Σουίφτ είχε δώσει 47,7 εκατομμύρια δολάρια σε τρία γειτονικά ακίνητα στην περιοχή και το συγκεκριμένο διαμέρισμα το είχε αγοράσει πριν από μερικούς μήνες για 18 εκατομμύρια δολάρια.

Πάντως, το συγκεκριμένο διαμέρισμα έχει βρεθεί ξανά στο στόχαστρο των αμερικανικών μέσων, καθώς σε αυτό διέμενε ο Γάλλος πολιτικός Ντομινίκ Στρος Καν όταν βρισκόταν υπό κατ’ οίκον περιορισμό το 2011 με την κατηγορία πως είχε βιάσει μια υπηρέτρια σε ξενοδοχείο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.