ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Επίθεση» Ν. Αποστολόπουλου σε Ελ. Φουρέιρα και ελληνική show biz με σκληρά σχόλια

«Επίθεση» Ν. Αποστολόπουλου σε Ελ. Φουρέιρα και ελληνική show biz με σκληρά σχόλια

Τα «βέλη» του εναντίον της Ελένης Φουρέιρα αλλά και τα πρόσωπα της τηλεόρασης πέταξε ο Νίκος Αποστολόπουλος σε πρόσφατη συνέντευξη του.

Ο ανατρεπτικός σχεδιαστής μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» ενώ δεν δίστασε να αποκαλέσει την Ελένη Φουρέιρα «κυνηγό κεφαλών»!

«Είναι μια συμπαθητική κοπέλα, η οποία δεν φαίνεται, κουνάει τόσο γρήγορα το κεφάλι της, που βλέποντας την, σ’ έχει πιάσει μια ζαλούρα κι έχεις πέσει κάτω.Τραγουδάει από κάπου, ακούς μια φωνή που δεν ξέρεις από που έρχεται. Είναι ένα πράγμα που κουνιέται συνεχώς και ατελείωτα, σαν τα σκυλάκια που έβαζαν στα παρμπρίζ των φορτηγών και κούναγαν το κεφαλάκι τους. Μια χαρά το τραγούδι της Γιουροβίζιον, όπως και το ρούχο που της φόρεσαν. Είναι ευγενική κοπέλα. Εγώ έβαλα μαύρα γιατί αποκλειστήκαμε από τη Γιουροβίζιον με τη Γιάννα Τερζή, είμαι τόσο θλιμμένος. Θεέ μου, γιατί μας συνέβη αυτό; Καλέ, εγώ δεν ξέρω ποια είναι αυτή η Γιάννα Τερζή. Ούτε κανείς την ήξερε μέχρι να εμφανιστεί» σχολίασε με ειρωνική διάθεση.

Άσκησε μάλιστα σκληρή κριτική και στα τηλεοπτικά πρόσωπα μεταξύ αυτών και στον Χάρη Χριστόπουλο και στο «Game Of Love». «Το “Game Of Love”, αυτό του ΑΝΤ1, είναι καταπληκτικό πορνό, πρώτης κατηγορίας. Τα παλικάρια και οι γκόμενες είναι… άσ’τα» σχολίασε αρχικά και συμπλήρωσε: «Απορώ με τον Χριστόπουλο, πως το κάνει αυτό. Δεν ξέρω… ο άνθρωπος έχει οικονομικό θέμα, κάτι έχει… ο Χάρης είναι πολύ καλό παιδί. Πως έφτασε να κάνει αυτές τις συζητήσεις με αυτήν… “να σου δώσω ένα 500άρικο να κάνει π@π@ στον άλλον», δηλαδή δεν… να πάει η άλλη να ξερογλείψει τον άλλον… είναι πράγματα αυτά; Είναι η αποθέωση της ξεφτίλας, πιο ξεφτίλα δεν μπορεί να υπάρξει. Αυτοί είναι οι απόκληροι της τηλεόρασης, με το 7% που κάνουν».

Και συνέχισε: «Δεν τα βάζω με κανέναν, δεν με ενδιαφέρουν αυτοί οι άνθρωποι, δεν ξέρω πως λένε τα ονόματα τους, φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια και παριστάνουν τους σχεδιαστές, πάνε οι τηλεπερσόνες, η μια χειρότερη από την άλλη, φοράνε ένα φόρεμα, φωτογραφίζονται μαζί κι αυτή είναι η ζωή. Έρημες κι αυτές, έρημοι και οι σχεδιαστές. Όλοι είναι για ατελείωτο χασμουρητό, τα πρωινάδικα ειδικά… Όλες οι παρουσιάστριες των πρωινών εκπομπών είναι αποκοιμισμένες, έχουν ξυπνήσει πολύ πρωί, άυπνες, δεν έχουν κανένα κέφι, καμιά διάθεση, καμιά μόρφωση, ούτε ένα βιβλίο δεν διαβάζουν, ούτε θέατρο πάνε… Κάτι παξιμάδια είναι όλες. Δεν λένε τίποτα, δεν έχουν ιδέα από τίποτα. Δεν υπάρχει μια εκπομπή της προκοπής, πάμε κατά διαόλου, στην απόλυτη παρακμή. Φέτος είναι η χειρότερη χρονιά της τηλεόρασης» κατέληξε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: yupiii.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.