ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Πύρρος Δήμας: Η προπόνηση με την κόρη του ένα μήνα μετά το θάνατο της γυναίκας του (φωτό)

Πύρρος Δήμας: Η προπόνηση με την κόρη του ένα μήνα μετά το θάνατο της γυναίκας του (φωτό)

Ο Πύρρος Δήμας στο γυμναστήριο με την κόρη του λίγο μετά το θάνατο της συζύγου του.

Ο Πύρρος Δήμας πέρασε δύσκολες στιγμές, αφού έφυγε από τη ζωή η σύζυγός του Αναστασία μετά από μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.

Έναν μήνα μετά το θάνατο της συζύγου του, ο χρυσός Ολυμπιονίκης άρσης βαρών μοιράστηκε μία φωτογραφία με τους διαδικτυακούς του φίλους στο Instagram.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Πύρρος πήγε στο γυμναστήριο με την 18χρονη κόρη του, Μαρία και πόζαραν στο φακό την ώρα της προπόνησης. Δείτε την φωτογραφία που πόσταρε ο Πύρρος Δήμας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.