ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Θα έφευγαν διακοπές πριν τους βρει η τραγωδία της Ραφήνας

Χρύσα Σπηλιώτη – Δημήτρης Τουρναβίτης: Θα έφευγαν διακοπές πριν τους βρει η τραγωδία της Ραφήνας

Ώρες αγωνίες και για την οικογένεια της γνωστής ηθοποιού Χρύσας Σπηλιώτη και του συζύγου της Δημήτρη Τουρναβίτη. Το ζευγάρι διατηρεί εξοχικό στο Μάτι και αγνοείται από την Πέμπτη.

Η Χρύσα Σπηλιώτη ήταν μαζί με τον σύζυγο της Δημήτρη Τουρναβίτη, αθλητή αλιείας του Ναυταθλητικού Ομίλου Τζιτζιφιών Καλλιθέας, στο εξοχικό τους καθώς την Πέμπτη θα έφευγαν για διακοπές στην Άνδρο.

Ωστόσο, οι τραγικές εξελίξεις τους πρόλαβαν. Οι δικοί τους μόλις έμαθαν για την φονική φωτιά προσπάθησαν να επικοινωνήσουν μαζί τους χωρίς αποτέλεσμα.

Η αγωνία συνεχίστηκε όταν οι συγγενείς είδαν πως το σπίτι έχει καεί καθώς και το σκάφος. Το αυτοκίνητο βρέθηκε και αυτό καμένο σε άλλο σημείο. Οι δυο τους όμως δεν είναι πουθενά.

Γιατί οι δικοί τους άνθρωποι ελπίζουν ότι είναι καλα

Ο Δημήτρης ήξερε πολύ καλά την περιοχή, ακόμα και τα μονοπάτια που οδηγούν στην θάλασσα. Γι΄ αυτό και οι δικοί τους τρέφουν ελπίδες. Ας ευχηθούμε να βρεθούν το συντομότερο.

Πηγή: boatfishing.gr

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.