ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κρήτη: Καρχαρίας σε παραλία των Χανίων (βίντεο)

Κρήτη: Καρχαρίας σε παραλία των Χανίων (βίντεο)

Καρχαρίας ξεβράστηκε σε παραλία των Χανίων και τρομοκράτησε του λουόμενους.

Έντρομοι οι λουόμενοι αντίκρισαν στην παραλία Άπτερα, μεταξύ Χρυσής Ακτής και Νέας Χώρας στα Χανιά το πρωί της Κυριακής έναν μικρό καρχαρία.

Όπως φαίνεται στο αποκλειστικό βίντεο που δημοσιεύει το zarpanews.gr και απαθανάτισε λουόμενος από το σημείο, το θαλάσσιο κήτος που εμφανίζει χαρακτηριστικά καρχαριοειδούς, βγήκε στη στεριά και εγκλωβίστηκε στην ακτή.

Πίσω στη θάλασσα

Λουόμενοι επιχείρησαν να τον ξαναβάλουν μέσα στο νερό, ενώ έντρομοι για το αν το καρχαριάκι είναι επιθετικό αρχικά πέταξαν ένα σκοινί με στόχο να τον τραβήξουν, όμως τελικά, ένας κολυμβητής τον τράβηξε λίγο από την ουρά και τον πέταξε πίσω στη θάλασσα.

Ωστόσο, το Λιμενικό Σώμα δηλώνει άγνοια για το συμβάν και πως δεν ειδοποιήθηκε για το περιστατικό, έτσι ώστε να πραγματοποιήσει αυτοψία.

Δείτε το βίντεο

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.