ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κέρκυρα: Εικόνες «αποκάλυψης»- Ανοιξαν τάφοι από τον ανεμοστρόβιλο

Κέρκυρα: Εικόνες «αποκάλυψης»- Ανοιξαν τάφοι από τον ανεμοστρόβιλο

Τεράστιες οι καταστροφές, μεγάλη η οικονομική ζημιά κατοικιών και επιχειρήσεων από τη σφοδρή κακοκαιρία στη Λευκίμμη.

Η Νότια Κέρκυρα μετρά τις πληγές της από τη σφοδρή κακοκαιρία και τον ανεμοστρόβιλο που πέρασε από την περιοχή. Ένας νεκρός, ζημιές στους δρόμους, τις στέγες, ακόμη και στο νεκροταφείο στη Λευκίμμη.

Ο ανεμοστρόβιλος «σάρωσε» τα πάντα!

Η σφοδρή κακοκαιρία και ο ανεμοστρόβιλος που έπληξαν κυρίως τη Νότια Κέρκυρα προκάλεσαν σοβαρές ζημιές και προβλήματα. Τραγικός απολογισμός ο 56χρονος που έχασε τη ζωή του όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε παρασύρθηκε από ορμητικό χείμαρρο στο Περιβόλι, το βράδυ του Σαββάτου 11 Νοεμβρίου.

Ο ανεμοστρόβιλος παρέσυρε στέγες σε δεκάδες σπίτια ενώ ξερίζωσε ολόκληρα δέντρα που έπεσαν πάνω σε τοίχους, στέγες και αυλές προκαλώντας πολύ μεγάλες καταστροφές.

Κατολισθήσεις δρόμων και προβλήματα στο οδικό δίκτυο, δέντρα κόπηκαν και στέγες ξεκόλλησαν ενώ μέχρι και τα μάρμαρα στους τάφους του κοιμητηρίου υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές.

Τα ορμητικά νερά που μετατράπηκαν σε χείμαρρους στους δρόμους παρέσυραν στο διάβα τους ότι έβρισκαν…

Πληροφορίες – φωτογραφίες: corfupress, startmedia

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.