ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ρεκόρ αυξήσεων φέτος στη Κρήτη – Οι προκρατήσεις χτύπησαν κόκκινο

Ρεκόρ αυξήσεων φέτος στη Κρήτη – Οι προκρατήσεις χτύπησαν κόκκινο

Θα σπάσει κάθε… ρεκόρ φέτος η Κρήτης ως προς την προσέλευση των τουριστών στο νησί, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις για τη νέα τουριστική σεζόν.

Τα θετικά μηνύματα έφτασαν πολύ νωρίς για την πορεία της τουριστικής περιόδου καθώς οι προκρατήσεις φαίνεται πως… χτύπησαν κόκκινο.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως για τους μήνες Απρίλιο, Μάιο και Οκτώβριο οι προκρατήσεις παρουσιάζουν μία σημαντική αύξηση.

Οι μήνες Ιούνιος, Ιούλιος, Αύγουστος, Σεπτέμβριο πάντα στην Κρήτη υπάρχει πληρότητα σχεδόν στο 100% στα ξενοδοχεία. Φέτος όμως είδαμε πως οι προκρατήσεις στους υπόλοιπους μήνες, Απρίλιο – Μάιο – Οκτώβριο, παρουσίασαν αύξηση περίπου 8%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τουριστική σεζόν ξεκίνησε φέτος στις 29 Μαρτίου, λίγο πριν το Πάσχα. Λίγες ημέρες πριν τα μισά περίπου ξενοδοχεία άνοιξαν στην Κρήτη ενώ τα υπόλοιπα ανοίγουν αυτήν την περίοδο.

Οι περισσότεροι τουρίστες που έρχονται στην Κρήτη για να απολαύσουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους είναι οι Γερμανοί.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η Κρήτη παραδοσιακά ελκύει πολύ τους Γερμανούς. Έτσι και φέτος, υπάρχουν αρκετοί Γερμανοί, οικογενειάρχες αλλά και νέοι, που επιλέγουν την Κρήτη για διακοπές. Στη συνέχεια ακολουθούν οι Γάλλοι, οι Βρετανοί ενώ στη συνέχεια έχουμε Ρώσους αλλά και άλλες εθνικότητες από την Ευρώπη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.