ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Περίεργες αναφορές κορυφαίων ραβίνων για τον «Παγκόσμιο Ηγέτη» που «έρχεται» και το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου

Περίεργες αναφορές κορυφαίων ραβίνων για τον «Παγκόσμιο Ηγέτη» που «έρχεται» και το ενδεχόμενο πυρηνικού πολέμου

Δεν σταματούν οι αναφορές κορυφαίων ραβίνων, οι οποίες προειδοποιούν πως βρισκόμαστε πολύ κοντά στην έλευση του παγκόσμιου ηγέτη, τον οποίο θεωρούν Μεσσία τους.

Μιλώντας στο Israel News Talk Radio, ο Ραβίνος Winston χώρισε αρχικά την εβραϊκή πνευματική παράδοση σε τρεις περιόδους: α) Την Olam HaZeh (αυτός ο κόσμος), β) Την Εποχή του Μεσσία, γ) Την Olam haBa (ο κόσμος που έρχεται).

Όπως εξήγησε η μεταβατική περίοδος μεταξύ του Olam haZeh και της εποχής του Μεσσία ονομάζεται «Chevlei Moshiach – Οι βρεφικοί πόνοι του Μεσσία» και θα χαρακτηρίζεται από χάος.

«Βρισκόμαστε ακριβώς πάνω σε αυτή την μεταβατική περίοδο, κάτι που εξηγεί το εμφανές χάος που επικρατεί στον πλανήτη» αναφέρει, φέρνοντας ως παράδειγμα τις αμερικανικές εκλογές.

Σύμφωνα με τον Ραβίνο, ο σκοπός του χάους είναι να πολώσει τον κόσμο και να τον αναγκάσει να πάρει μια απόφαση, αν θα είναι περισσότερο υλικός ή… πνευματικός.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η εν λόγω επιλογή είναι σύμφωνα με τον Ραβίνο το τελευταίο τεστ της ιστορίας και τονίζει πως ότι κι αν προκύψει, ακόμα και πυρηνικός πόλεμος, θα είναι «μαζικό φαινόμενο» και θα χρειαστεί «θεία προστασία» για να επιβιώσει κάποιος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.